Windows 11 23H2’den 24H2’ye geçilir mi?

tunahan.34

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni PC aldım. Şu an Windows 11 23H2 var, 24H2’ye geçeyim mi? AMD sistemim var. Bir de şu sorun var: Valorant oynuyorum, arka plana geçtiğimde oyun donuyor. F11 yaptım, siyah ekran aldım. Bu güncellemediğim için mi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence geçmeyin Valorant gibi oyunlarda 20-30 FPS kaybı yaşadım.

Bende şuan geçmeni tavsiye etmem, herkeste olmuyor ama benim yaşadığım sorun da aşağıdaki konuda.

Su.

Bende şu an geçmeni tavsiye etmem, herkeste olmuyor ama benim yaşadığım sorun da aşağıdaki konuda.

Şu an 24H2'ye geçtim donma sorunu geçti.

Ya hocam yeni PC aldım yüklenmiyor Windows 11 nasıl yapacağım ya en sona geliyor geliyor Windows 11 yüklemesi başarısız oldu diyor.
Bu son zamanlarda bir çok kullanıcının hatta benim dahil başıma geldi. 25H2 yani en güncel ISO ile denediğine emin misin ?

Bu son zamanlarda birçok kullanıcının hatta benim dahil başıma geldi. 25H2 yani en güncel ISO ile denediğine emin misin?

Hocam videoları izlerken hangi siteyi söyledilerse o siteden indirdim Microsoft'un sitesinden yani güncel olmama ihtimali yok diye düşünüyorum neyse artık önemli değil bir abini videosundan yaptım 3. deneme miydi 4. deneme miydi neydi şükürler olsun yaptım.

Bende şu an geçmeni tavsiye etmem, herkeste olmuyor ama benim yaşadığım sorun da aşağıdaki konuda.

Alt Tab çalışmıyor bende bazı oyunlarda. 😁
Ama bu sürüm 24H2'den daha iyi gibi geldi bu sürüm bana.
Birkaç haftaya 25H2 toparlayacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı