Arkadaşlar ben daha 23H2'yi kullanıyorum, 24H2'ye geçsem mi? 5 6 ay önce yaptım, bilgisayar 300 400 FPS veren oyunlarda 20 30 FPS'ye düştü. Şu an stabil mi güncelleme yapayım mı?
Boşta ram kullanımı artıyor tavsiye etmem.Arkadaşlar ben daha 23H2'yi kullanıyorum, 24H2'ye geçsem mi? 5 6 ay önce yaptım, bilgisayar 300 400 FPS veren oyunlarda 20 30 FPS'ye düştü. Şu an stabil mi güncelleme yapayım mı?
Gerçekten bozuyor mu? Şuan bende kurulu ama?Ben kaldırdım SSD bozuyor diyorlar. Oyunlarda tam ekran da Alt Tab takılmaları oldu bir de.
Sadece belirli marka ssdler için geçerli diye biliyorum.Gerçekten bozuyor mu? Şuan bende kurulu ama?
Gerçekten bozuyor mu? Şu an bende kurulu ama?
Değil. Ben 23h2de kalmak için her şeyi denedim gene zorla güncelledi arka planda çaktırmadan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.