Çözüldü Windows 11 23H2'ye geri nasıl dönülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metezq

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarımı açtığımda 24H2 güncellemesinin geldiğini gördüm ve insanların yaşadığı hataları okumadan kurdum. Kurduktan sonra ise 1 kere mavi ekran hatası ile karşılaştım sadece bir sefer mavi ekran hatası aldım bir daha almadım ama Riot, Steam, Epic gibi uygulamalarda internetim bağlı olmasına rağmen ağ hatası almaya başladım. Bu durum yüzünden hiç memnun olmadım bu güncellemeden ve 23H2'ye geri dönmek istiyorum ama nasıl dönüceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@metezq Windows Update > Güncelleştirme geçmişi > "Kurtarma" içinde "Geri dön" seçeneği varsa kısa sürede döner. Dosyalar ve oyunlar korunur.

@metezq Görseldeki seçeneği kapatın. Bir süre sonra otomatik indirip ısrarla kuruyor.

1733802502693.png
@metezq Windows Update > Güncelleştirme geçmişi > "Kurtarma" içinde "Geri dön" seçeneği varsa kısa sürede döner. Dosyalar ve oyunlar korunur.

@metezq Görseldeki seçeneği kapatın. Bir süre sonra otomatik indirip ısrarla kuruyor.

1733802502693.png

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam hep erteliyordum geçen haftalarda dediğiniz gibi otomatik indirdi. Geri dönsem bir süre sonra tekrar otomatik indirir diyorsa her seferinde geri mi dönmek gerekiyor?

@Kusho Görseldeki kutucukta ayarı kapatırsanız bende olduğu gibi sadece sorar. Açık bırakırsanız arka planda indirir ve kurar, bir bakmışsınız her şeyi halletmiş yeniden başlat yazıyor. :)

Ekran görüntüsü 2025-01-09 173525.png

@Kusho Görseldeki kutucukta ayarı kapatırsanız bende olduğu gibi sadece sorar. Açık bırakırsanız arka planda indirir ve kurar, bir bakmışsınız her şeyi halletmiş yeniden başlat yazıyor. :)

Eki Görüntüle 2392444
Bende de bu ayar kapalı sürekli de güncelleştirmeden kapatıyordum ancak bir gün uyku modunda bıraktığımda sonra geri geldiğimde bir baktım güncellemeyi yapmış kendi kendine.

Hocam güncellemeden sonra indirilenler silinir mi?

Son düzenleme:
Güncelleme sonrası hiçbir şey silinmiyor doğru anladıysam. Ayrıca USB bellekle değil de yükseltme ile geçerseniz dosya oyun vs silinmeden geri dönme şansınız var.
Hocam kusura bakamayın yanlış aktardım. Geri dön seçeneğiyle eski sürüme döndünce güncelleme yaptıktan sonraki indirdiğim oyunlar, videolar vs. silinir mi diye sormak istemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı