Windows 11 24H2 geçilir mi?

Windows 10 22H2 kullan şu an en stabil işletim sistemi o. Destek bitecek diyenlere bakma, Microsoft desteği bitse bile uygulamalar desteklemeye devam edecek. Windows 11 ne zaman toparlarsa o zaman geçersin.

Windows 10 22H2 kullan şu an en stabil işletim sistemi o. Destek bitecek diyenlere bakma, Microsoft desteği bitse bile uygulamalar desteklemeye devam edecek. Windows 11 ne zaman toparlarsa o zaman geçersin.
Şuan 23H2 daha stabil ve orada kalınmalı ayrıca 22H2 şimdiden güncelleme almayı bıraktı.

Oyunlarda FPS'e etkisi yok ve 24H2 daha iyi çalışıyor demek biraz abartı olur. Önemli olan bir kişide nasıl çalıştığı değil genel olarak ne gibi sorunlar barındırdığı. Ayrıca herkeste sabit olan bug'lar 24H2'de az değil, sizin karşılaşmamanız orada olmadıkları anlamına gelmez. Bu, her Windows sürümünde karşılaşacağınız sorunlardan değil. Yakında düzeltilir o zaman geçersiniz.

Şu an 23H2 daha stabil ve orada kalınmalı ayrıca 22H2 şimdiden güncelleme almayı bıraktı.

Oyunlarda FPS'e etkisi yok ve 24H2 daha iyi çalışıyor demek biraz abartı olur. Önemli olan bir kişide nasıl çalıştığı değil genel olarak ne gibi sorunlar barındırdığı. Ayrıca herkeste sabit olan Bug'lar 24H2'de az değil, sizin karşılaşmamanız orada olmadıkları anlamına gelmez. Bu, her Windows sürümünde karşılaşacağınız sorunlardan değil. Yakında düzeltilir o zaman geçersiniz.

CS2 de belirgin bir FPS düşüşü var bunu ben değil çoğu kişi söylüyor.

Geçiş yaptım ama daha kullanma fırsatım olmadı böyle deyince bir tedirgin oldum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı