Şuan 23H2 daha stabil ve orada kalınmalı ayrıca 22H2 şimdiden güncelleme almayı bıraktı.Windows 10 22H2 kullan şu an en stabil işletim sistemi o. Destek bitecek diyenlere bakma, Microsoft desteği bitse bile uygulamalar desteklemeye devam edecek. Windows 11 ne zaman toparlarsa o zaman geçersin.
Olabilir. Genelde tam ekrandan kaynaklanıyor.CS2 de belirgin bir FPS düşüşü var bunu ben değil çoğu kişi söylüyor.
Şu an 23H2 daha stabil ve orada kalınmalı ayrıca 22H2 şimdiden güncelleme almayı bıraktı.
Oyunlarda FPS'e etkisi yok ve 24H2 daha iyi çalışıyor demek biraz abartı olur. Önemli olan bir kişide nasıl çalıştığı değil genel olarak ne gibi sorunlar barındırdığı. Ayrıca herkeste sabit olan Bug'lar 24H2'de az değil, sizin karşılaşmamanız orada olmadıkları anlamına gelmez. Bu, her Windows sürümünde karşılaşacağınız sorunlardan değil. Yakında düzeltilir o zaman geçersiniz.
CS2 de belirgin bir FPS düşüşü var bunu ben değil çoğu kişi söylüyor.
Denersin olmadı geri dönersin. Yaklaşık 10 gün süren var. Ama kalıcı bir hasara da neden olabilir.Geçiş yaptım ama daha kullanma fırsatım olmadı böyle deyince bir tedirgin oldum hocam.
Denersin olmadı geri dönersin. Yaklaşık 10 gün süren var. Ama kalıcı bir hasara da neden olabilir?
Hayır, C:\Windows.old klasörü olduğu sürece format atmadan eski güncellemenin dosyalarını geri yazdırabilir.Dönmek için bir şey diyor mu yoksa format ile falan mı olur anca.
Hayır, C:\Windows.old klasörü olduğu sürece format atmadan eski güncellemenin dosyalarını geri yazdırabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.