Windows 11 24H2 güncellemesi sonrası çok yavaş

Ege Canım

Decapat
Daha fazla  
Selamlar dostlar geçen haftalarda Windows 24H2 güncellemesini yaptım. Yaparken hatalar oluyordu sürekli. Sonra kendi kendine başarılı güncellendi ve yeşil oldu Update kısmı (zorunlu güncelletti Windows zaten). Benim sorunum son 1-2 haftadır güncelleme olduğundan sonraki süreç. Bilgisayarı açıyorum açtığımda ilk 5-10 dakika garanti inanılmaz bir kasma donma var. Fareye sağ tıkladığım zaman 30-40 saniye gecikmeli açılıyor. Uygulamaya basıyorum çok yavaş açılıyor. Bu problemi yaşayan oldu mu birkaç yerde daha gördüm ne yapmam lazım bilemedim. Gereksiz çok donuyor ve gereksiz çok kasıyor sadece start up yani açılış sonrası yapıyor geçince eski performansında çalışıyor. Korkum SSD veya başka bir şeye zarar gelmiş olmasından.

Güncelleme sırasında bilgisayarın indirmesini engelleyecek bir şey oldu mu (örnek: İnternet gitmesi elektrik gitmesi) falan ?

Selamlar dostlar geçen haftalarda Windows 24H2 güncellemesini yaptım. Yaparken hatalar oluyordu sürekli. Sonra kendi kendine başarılı güncellendi ve yeşil oldu Update kısmı (zorunlu güncelletti Windows zaten). Benim sorunum son 1-2 haftadır güncelleme olduğundan sonraki süreç. Bilgisayarı açıyorum açtığımda ilk 5-10 dakika garanti inanılmaz bir kasma donma var. Fareye sağ tıkladığım zaman 30-40 saniye gecikmeli açılıyor. Uygulamaya basıyorum çok yavaş açılıyor. Bu problemi yaşayan oldu mu birkaç yerde daha gördüm ne yapmam lazım bilemedim. Gereksiz çok donuyor ve gereksiz çok kasıyor sadece start up yani açılış sonrası yapıyor geçince eski performansında çalışıyor. Korkum SSD veya başka bir şeye zarar gelmiş olmasından.
Sistem dosyaları bozulmuştur. Başlangıçta olup sonra geçiyorsa donanımda sorun olacağını düşünmüyorum. Sistem geri yükleme kısmını deneyebilirsin güncelleme öncesi kayıt duruyor ise, yoksa temiz kurulum iyi bir seçenek gibi.

Windows bozulmuştur. Tak flashı adamakıllı temiz 24H2 kur kendine gelsin sistem. Makinede HDD takılıysa ondan da olabilir bak.

Yeni nesil bir laptop hocam HDD yok. Dediğiniz gibi yapacağım.

Sistem dosyaları bozulmuştur. Başlangıçta olup sonra geçiyorsa donanımda sorun olacağını düşünmüyorum. Sistem geri yükleme kısmını deneyebilirsin güncelleme öncesi kayıt duruyor ise, yoksa temiz kurulum iyi bir seçenek gibi.

Hocam sistem kaydı yok her şeyim yedekli harici bir SSD'de zaten en kötü sıfırlar temiz bir kurulum yaparım donanım olmadığını söylemeniz iyi geldi :D

Ne yaptın hacım.

Hocam anlamsız bir biçimde düzeldi şu an normal kapatıp açtım öğleden sonra. Windows 60GB yer kaplamış orada hazırda bekletilen dosya vesaire var belki onları ayarlarken mi kastı artık bilmiyorum bir şey var belli ama şu an yok. Şu haftalar geçsin bir format atacağım işlerim var şu an atamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı