Sürekli bildirim gönderiyor sorun oluştu, indiremedik gibi. Sizce kurmalı mıyım ve kurmasam sorun olur mu?
Sürekli bildirim gönderiyor sorun oluştu, indiremedik gibi. Sizce kurmalı mıyım ve kurmasam sorun olur mu?
Hocam uğraşmak istemiyorum pek. İndirdiğim zaman direkt kurulum ekranına atıyor ordan kursam olur mu? Ayrıca elektrikler falan gitse kurulum yaparken sorun olur mu?Hocam USB ile kurun hiçbir sorun olmaz.
Hocam uğraşmak istemiyorum pek. İndirdiğim zaman direkt kurulum ekranına atıyor oradan kursam olur mu? Ayrıca elektrikler falan gitse kurulum yaparken sorun olur mu?
En iyisi bir süre yapmayayım, şu an uğraşacak pek vaktim yok.Benimki de oyle yapmıs bende bir şey olmadı sadece az bir şey uzun surdu siz yine de hazırda format USB'sini bekletinde bir şey olursa falan o zaman USB ile formatlarsın.
En iyisi bir süre yapmayayım, şu an uğraşacak pek vaktim yok.
Hiçbir şey bilmiyor derken? Siz çok mu biliyorsunuz?Kesinlikle kurmayın, kurun diyenler hiçbir şey bilmiyor adım gibi eminim. Uyumluluk sorunları, Düzeltilmemiş Hatalar ne ararsanız bulursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.