Windows 11 24H2 mi yoksa 25H2 mi?

DrBlaiseSA

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58-76m7
Intel Core i9-12900H
Rtx 4060 (laptop)
Ram:16
512GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, benim bilgisayarım şu an Windows 11 24H2 ve yeni güncelleme olarak 25H2 var? Sizce güncellemem mantıklı mı? İnternete baktığımda yarısı güncelliyor yarısı güncellemiyor.

Eğer sistemin şuan da stabil çalışıyorsa, acele etmene gerek yok hocam. 25H2 şu an yeni yeni dağılıyor, yani ufak tefek bug’lar veya uyumsuzluklar olabiliyor.

İlla güncelleme istiyorum, sistemim de güçlü diyorsan, güncelle gitsin. Sonuçta yeni özellikler ve performans iyileştirmeleri de var.
Yok, ben sorunsuz takılayım diyorsan biraz bekle, birkaç toplu güncelleme geldikten sonra geçersin, o zaman sistem oturmuş olur.

Eğer sistemin şu an da stabil çalışıyorsa, acele etmene gerek yok hocam. 25H2 şu an yeni yeni dağılıyor, yani ufak tefek Bug'lar veya uyumsuzluklar olabiliyor.

İlla güncelleme istiyorum, sistemim de güçlü diyorsan, güncelle gitsin. Sonuçta yeni özellikler ve performans iyileştirmeleri de var.
Yok, ben sorunsuz takılayım diyorsan biraz bekle, birkaç toplu güncelleme geldikten sonra geçersin, o zaman sistem oturmuş olur.

Sistemim gayet iyi fakat dediğiniz gibi beklesem daha iyi olacak. Teşekkürler.

Sistemim gayet iyi fakat dediğiniz gibi beklesem daha iyi olacak. Teşekkürler.

Windows 11 25H2 şu an iyi durumda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı