Çözüldü Windows 11 24H2 nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Kocaeli/Gebze
Altı çizili olan yerden hangisini indireceğiz ben anlamadım. X64 yazıyor sistem türünde ben kontrol ettim. Bir de ikinci fotoğraf da hangisini seçeceğiz kafamı karıştırdı. Sonrasında yükleme olayı nasıl olacak klasör görüntüsünü de attım, doğrusunu indirdim mi onu da bilmiyorum.

@Maomao

Dosya Ekleri

• w11.png
    w11.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 309
  • w112.png
    w112.png
    159,9 KB · Görüntüleme: 298
  • w113.png
    w113.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 293
24H2 güncellemesine özgü bu hata, Windows 10'a zaten 24H2 güncellemesini vermediler diye biliyorum. O yüzden sordum Windows 11 tam ekran yapıp denediniz mi diye.

En alt kısma da bakarsanız NVIDIA da da bu hatanın bilinen bir şey olduğu yazıyor. NVIDIA kaynaklı o zaman bu problem.Eki Görüntüle 2328123

Olabilir hocam RTX 3060 arkadaşta var RTX 4070 Super bende var. NVIDIA forumları detaylı bakmak lazım belki fix vardır?

Windows Update'e düşmedi mi? En yeni içerikleri alın butonunu işaretleyin.

Hocam sorunu buldum bazı bilgisayarlarda geç geliyormuş hatta 1 ay önce bana 23H2 versiyonu geldi biraz fazla geç oldu 24H2 versiyonuda büyük ihtimal geç gelecekti ben Windows Insider sistemini aktifleştirip ön izleme kutucuğunu işaretledim anında 24H2 geldi isteğe bağlı olduğu için geç geliyormuş sizde yapabilirsiniz orijinal sürüm geliyor ön izlemesi falan gelmiyor tek tuşla geliyor geç güncelleme alanlar için çözüm bu.

Hocam sorunu buldum bazı bilgisayarlarda geç geliyormuş hatta 1 ay önce bana 23H2 versiyonu geldi biraz fazla geç oldu 24H2 versiyonuda büyük ihtimal geç gelecekti ben Windows Insider sistemini aktifleştirip ön izleme kutucuğunu işaretledim anında 24H2 geldi isteğe bağlı olduğu için geç geliyormuş sizde yapabilirsiniz orijinal sürüm geliyor ön izlemesi falan gelmiyor tek tuşla geliyor geç güncelleme alanlar için çözüm bu.

Ben 10 kullanıyorum, archive.org açıldığında 11 LTSC geçeceğim. Yine de mesajın için teşekkürler, iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı