Çözüldü Windows 11 24H2 nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Kocaeli/Gebze
Altı çizili olan yerden hangisini indireceğiz ben anlamadım. X64 yazıyor sistem türünde ben kontrol ettim. Bir de ikinci fotoğraf da hangisini seçeceğiz kafamı karıştırdı. Sonrasında yükleme olayı nasıl olacak klasör görüntüsünü de attım, doğrusunu indirdim mi onu da bilmiyorum.

@Maomao

Dosya Ekleri

• w11.png
    w11.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 309
  • w112.png
    w112.png
    159,9 KB · Görüntüleme: 298
  • w113.png
    w113.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 293
565,90 NVIDIA driverim 4070 Super var ve Fortnite de pencereli tam ekran kullanıyorum, hatırladığım kadarıyla monitörün çözünürlüğü ile oyunun çözünürlüğü uyumsuz olduğunda siyah ekran yapıyordu bende, örnek: Monitör 1440 ama oyun 1080p gibi.

bende ekran da oyunlar da 2k. ondan değil bu problem 24h2 ye aitmiş. microsoftun çözmesi lazımmış

24H2 olarak indiriyor zaten, oyun oynarken, oyun ayarı tam ekran olacak şekilde Alt Tab yaptıgınız da ekran birkaç kere gidip geliyor mu? Denediniz mi siz?

Hocam selam, ben Fortnite genelde tam ekran pencereli kullanıyorum OBS ile sorun yaşamamak adına, ama birazdan tam ekran deneyip size kesin bilgi veririm.

24H2 olarak indiriyor zaten, oyun oynarken, oyun ayarı tam ekran olacak şekilde Alt Tab yaptıgınız da ekran birkaç kere gidip geliyor mu? Denediniz mi siz?

Tekrar selam hocam, bende sorun olmadı siyah ekran flan yani, ama DC için format attım Windows 10 geri döndüm :(

Son düzenleme:
Hocam selam, ben Fortnite genelde tam ekran pencereli kullanıyorum OBS ile sorun yaşamamak adına, ama birazdan tam ekran deneyip size kesin bilgi veririm.

Tekrar selam hocam, bende sorun olmadı siyah ekran flan yani, ama DC için format attım Windows 10 geri döndüm :(

Yanlış anlamadım dimi ? Windows 11 kullanırken oyun tam ekranda alttab yaptınız ve ekran gidip gelme olayı yaşamadınız ? Peşine de format atıp W10 a mı döndünüz ?

Yanlış anlamadım değil mi? Windows 11 kullanırken oyun tam ekranda Alt+Tab yaptınız ve ekran gidip gelme olayı yaşamadınız? Peşine de format atıp Windows 10'a mı döndünüz?

Aynen hocam, ama Windows 10 yüklü arkadaşımda konuştum onda da aynı sorun var Fortnite'de Alt Tab yapınca W11 has değil sanırım bu hata?

Aynen hocam, ama Windows 10 yüklü arkadaşımda konuştum onda da aynı sorun var Fortnite'de Alt Tab yapınca W11 has değil sanırım bu hata?
24H2 güncellemesine özgü bu hata, Windows 10'a zaten 24H2 güncellemesini vermediler diye biliyorum. O yüzden sordum Windows 11 tam ekran yapıp denediniz mi diye.

En alt kısma da bAkarsanız NVDIA da da bu hatanın bilinen bir şey olduğu yazıyor. NVDIA kaynaklı o zaman bu problem.
1728759714546.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı