Çözüldü Windows 11 24H2 nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Kocaeli/Gebze
Altı çizili olan yerden hangisini indireceğiz ben anlamadım. X64 yazıyor sistem türünde ben kontrol ettim. Bir de ikinci fotoğraf da hangisini seçeceğiz kafamı karıştırdı. Sonrasında yükleme olayı nasıl olacak klasör görüntüsünü de attım, doğrusunu indirdim mi onu da bilmiyorum.

@Maomao

Dosya Ekleri

• w11.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 315
  • w112.png
    159,9 KB · Görüntüleme: 302
  • w113.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 298
Çözüm
Değişik teknoloji site haberlerinde güncellemeyi manuel indirmek için link veriyorlar ilgili haberde. Ben o şekilde yaptım ama önermem. Bilgisayar ağırlaştı oyunlar çöktü. Kayıt defteri düzenleyici programlarla taratınca uygulamaların işletim sistemiyle bağlantısı kopmuş görünüyordu. Format attım, o şekilde hemen gördü güncellemeyi ve yaptı. Arkadaşlar benim gibi zorlamadı Windows update ile görününce yaptılar ve sorun yaşamadılar.

Umarım bende problem olmaz. Olursa windows sitesinden 24h2 versiyonlu windows 11 i yükler temiz bi format atarız napalım.

yaptım ama hala 23h2 görünüyor.

@Aolzarin benim paylaştığım sürümden daha farklı görünüyor, attığım linktekini indirip deneyin.
(MediaFire linki olmasının sebebi hızlıca indirip kullanın diye, yoksa o dosyayıda olduğu gibi paylaştım.)

Ben dosyayı indirmişim zaten diğer konuda verdiğin linkten. Yanlış bir şey kurmadım. Mediafire'ı da indirdim baktım benim indirdiğim ile aynı...

tekrar kontrol ediyorum

@Aolzarin bunun içinde Pro ve Home sürümü beraber geliyor, ne istediğinizi bilemediğimden ikisini de seçtim, eğer Home OEM lisans anahtarınız varsa Pro sürümü karşınıza çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…