Çözüldü Windows 11 24H2 nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Kocaeli/Gebze
Altı çizili olan yerden hangisini indireceğiz ben anlamadım. X64 yazıyor sistem türünde ben kontrol ettim. Bir de ikinci fotoğraf da hangisini seçeceğiz kafamı karıştırdı. Sonrasında yükleme olayı nasıl olacak klasör görüntüsünü de attım, doğrusunu indirdim mi onu da bilmiyorum.

@Maomao

Dosya Ekleri

• w11.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 315
  • w112.png
    159,9 KB · Görüntüleme: 302
  • w113.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 298
@Aolzarin siz sistemi ne kadar da çabuk kurdunuz hocam, USB ile temiz kurulum ya da içindeki setup dosyası ile sistemi kurdunuz mu?
ne sistemi hocam ben direkt verdiğiniz linkten rarı klasöre çıkarıp. cmd dosyasını çalıştırıyorum. indirilsin mi diye soruyor R deyip enterlıyorum o indiriyor. Sonunda da tamamlandı diyor bu kadar değil mi zaten

Hocam ISO içindeki setup dosyasını çalıştırın ve kurulumda "dosyalarımı koru" deyip kurulumu başlatın, sizce ocağı açmadan yemek pişer mi?

Hocam ISO içindeki setup dosyasını çalıştırın ve kurulumda "dosyalarımı koru" deyip kurulumu başlatın, sizce ocağı açmadan yemek pişer mi?
ISO dosyası hani nerede ? UUPs klasörüne girdiğimde bir dünya şey var hangini çalıştarım ben. Kurulumu ben bat dosyasını çalıştırınca o indiriyor sandım.

BAT dosyasında "finish" ekranını gördünüz mü? Uzun sürer genelde. Output klasörünün içinde ISO dosyası olması lazım.

BAT dosyasında "finish" ekranını gördünüz mü? Uzun sürer genelde. Output klasörünün içinde ISO dosyası olması lazım.
Evet download completed yazısını gördüm bir tuşa bas devam et yazıyordu. bir tuşa basınca cmd kapandı. Neyse sinirim bozuldu boşverin başlarım şimdi 24h2 ye. output klasörü yok bende. ne saçma işmiş.

1000 megabit kullanıyorum ben. uzun süreceğini sanmam.

Hocam normalde konuda paylaştığınız 2.görselde ilk seçenek yeterli oluyordu ama sizde paketlenmemiş galiba. 2.seçeneği yani "download and convert ISO" seçeneğini şeçip dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…