Windows 11 24H2 stabil olarak çıktı

GokhanYigitGya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar az önce Windows 11 24H2 yükleme yardımcısı yani yükseltme aracı Media Creation Tool ve ISO dosyası stabil olarak Microsoft'un web sitesine geldi. Ben yükseltmeye başladım, isteyen yükseltebilir ya da sıfır kurulum yapabilir.

Windows Update ile yavaştan dağıtılıyor, oradan gözükmeyenler veya güncellerken hata alanlar yükleme yardımcısı ile güncelleyebilir.
Kaynak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 11 24H2 yenilikleri:

Sürüm numarası:26100.1742

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar az önce Windows 11 24H2 yükleme yardımcısı yani yükseltme aracı Media Creation Tool ve ISO dosyası stabil olarak Microsoft'un web sitesine geldi. Ben yükseltmeye başladım, isteyen yükseltebilir ya da sıfır kurulum yapabilir.

Windows Update ile yavaştan dağıtılıyor, oradan gözükmeyenler veya güncellerken hata alanlar kurulum yardımcısı ile güncelleyebilir.
Kaynak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu yeni güncellemeyle bazı Ryzen işlemciler hızlanacakmış doğruysa geçerim 😀

Vallahi ben de yeni kuruyorum fakat stabil ISO olduğuna göre son sürümdür herhalde.

RTM olan sürüm yazın zaten aylar öncesinde çıkmıştı. En basitinden Alt Tab süresi aşırı uzundu, o hala duruyorsa diyecek bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı