Windows 11 24H2 stabil hale geldi mi?

Kısmen 24H2 düzeldi diyebiliriz fakat 23H2 halen daha iyi geliyor bana, aktif olarak 1 aydır 24H2 kullanıyorum formatla geçtim.

24H2 sanki donanım seçiyor gibi bazılarında çok stabil iken bazılarında aksamalr oluyor bu iş bende de öyle 23H2 çok stabil çaşırken ama 24H2 o kadar stabil çalışmıyor.

24H2 sanki donanım seçiyor gibi bazılarında çok stabil iken bazılarında aksamalr oluyor bu iş bende de öyle 23H2 çok stabil çaşırken ama 24H2 o kadar stabil çalışmıyor.

W11 zaten donanım seçiyor. Ama insanlar hala çok eski işlemciler ile kullanmaya çalışıyorlar bir sorun yaşadıklarında da işlemcisini hiç bahsetmeyip W11 kötü pis diye her yere spam yapıyorlar.

Sonra da bunu gören yeni sistem sahibi yaaa gerçekten bu kadar kötü mü acaba diye adam çekiniyor gidiyor güzelim sıfır güncel sistemi Windows 10 yüklemeye çalışıyor. Olacak iş değil yani.

Şöyle söyleyeyim. Benim imzadaki sistem ile Windows 10 da 11 de kullandım 10 da bu sistem daha yavaş çalışıyor. 11 de hem stabil hem de daha hızlı. Yani bu çemkirenlerin büyük çoğunluğu eski desteklenmeyen donanımı olanlar. Çeşitli yollardan korsan yükleyenler.

Elbette sıfır sorun olamaz illaki yeni sistemi olup sorun yaşayanda var ama bunlar da bazen yükseltme seçeneği ile geçmeye çalışanlarda çok yaşanabiliyor.

Sistemi adam kuruyor ama bir işletim sistemi kurulduktan sonra ne yapılması gerektiğini bilmeyen de çok kişi var. Adam yüklüyor hemen oyuna girmeye çalışıyor ya da oyunları yükleme derdine düşüyor. Halbuki önce bir Windows Update'den güncellemeleri yapıp bitirdin mi? Chipset sürücünü yükledin mi? Günceli çıkmış olabilir baktın mı? Ses sürücünü ekran kartı sürücünü yükledin mi? Güç seçeneklerini ayarladın mı? Bunları yapmadan zaten PC'ye bir şeyler yüklemek kullanmak hep sorunlara yol açabilir. Vs.

Bu yüzden hiç tüm bu yolları nasıl yaptığına bakmadan kimsenin yorumlarına bakmadan uzun zamandır Windows 11 kullanıyorum. Yoksa böyle üstteki örneklerdeki kişilerin yorumlarını dinlesem hala Windows 10 da acaba geçsem mi kalsam mı diye debelenip dururdum.

Canavar gibi AMD sistemlere 24H2 kurdurup sorunla boğuşturduğum. Basit bir Intel ofis bilgisayarına 24H2 kurdurup takılma bile yaşamayan insanlar gördüm.

İkisine de ben kurdum, sürücü vesair hepsini de kurdum. Alakası yok. Stabil değil bu işletim sistemi.

Sorun yaşıyorum diyen insanların bir çoğu gerçekten sorun yaşıyor benim gördüğüm.

Canavar gibi AMD sistemlere 24H2 kurdurup sorunla boğuşturduğum. Basit bir Intel ofis bilgisayarına 24H2 kurdurup takılma bile yaşamayan insanlar gördüm.

İkisine de ben kurdum, sürücü vesair hepsini de kurdum. Alakası yok. Stabil değil bu işletim sistemi.

Sorun yaşıyorum diyen insanların birçoğu gerçekten sorun yaşıyor benim gördüğüm.

Bence gayet stabil sistemim ile kullanıyorum hiç sorun yaşamadım mis gibi de çalışıyor.

Benim gördüğüm de sizinkinden farklı demek ki. Herkesin görüşü kendine elbette.

Sorun yaşıyorum diyen insanların bir çoğu gerçekten sorun yaşıyor benim gördüğüm.
ben ilk geldiğinden 1 ay sonra format atmıştım otomatik 24h2 indirmiş çok fazla kasma donma ısınma sorunu vardı bende geri 23h2 geçtim sorunlar gitti.

Ben ilk geldiğinden 1 ay sonra format atmıştım otomatik 24H2 indirmiş çok fazla kasma donma ısınma sorunu vardı bende geri 23H2 geçtim sorunlar gitti.

İlk geldiğinde vardı hatta konum bile var. Üstelik donanımsal sorun. Western Digital SN850 2TB NVMe diskim vardı disk çöküyordu. Sorun 2 ay sonra falan düzeltildi WD güncelleme yayınladı. Tabii bu sorunun W11 24H2 kaynaklı olduğunu bilmediğim için diski servise yollamıştım 7 aylık diski sıfırı ile değiştirdiler. Aslında kazançlı da çıktım ama geldiğinde yeni güncellemeyi yükledim.

Zaten ilk çıktıklarında sorunsuz olma ihtimali yok denecek kadar az. Ama şu an yağ gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı