Windows 11 24H2 stabil olarak çıktı

26100.1742 sürümü stabil gibi fakat sizin dediğiniz Alt Tab hatası dışındaki diğer hatalar 26100.1882'den kaynaklanıyor olabilir.

1742'de de aynıydı, gelen güncelleme çözer diye yapayım dedim o da çözmedi. Zaten Insider Build'ini direkt olarak kuruyor ilk başta. Ben Insider da kullandım, hataları tekrar yaşayacağımı adım gibi biliyordum.

İşlemci de AMD'nin üzerine tanımam ekran kartı da NVIDIA'cıyım ama

Dosya boyutu düşmüş mü bana mı öyle geldi geçen gün yeni USB hazırladığım da dosya boyutu 6 GB idi.

Az once USB hazirlayak kurulum yaptim.

Eki Görüntüle 2320848

Hocam internet bağlantısı veya Microsoft hesabı atlama olayı var mı sanırım öyle bir şey gelecek diyorlar idi.

Son düzenleme:
o bir suredir engellendi diye biliyorum, tabi kolay olanı hala sanırım komut açılarak bypasslanabiliyor ama benim için fazla karmaşık. Şahsen ben rastgele bir hesap oluşturuyorum o ekranda, bazen offline hesap ekleme ekranına attığı da oluyor hatta.

Bende kurduktan sonra sürekli olarak programlar aşırı düşük CPU kullanıyordu ve bayağı geç açılıyordu en son.

Umarım düzelmiştir deneyeceğim yarın

Kasım sonu aralık başı gibi 24H2 tam oturduğu zaman temiz bir format ile geçmeyi planlıyorum. Zira geçmiş tecrübelerimden herhangi bir Windows sürümü çıkar çıkmaz geçtim mi her zaman bir takım problemlerle karşılaşmışımdır .

Sonunda animasyonları düzeltmişler artık laglı ve gecikmeli çalışmıyor.

Aynı durum bende de mevcut düzeltirler bunu ama.

RTM olan sürüm yazın zaten aylar öncesinde çıkmıştı. En basitinden Alt Tab süresi aşırı uzundu, o hala duruyorsa diyecek bir şey yok.
Aylar önceki RTM yi kuranların şimdiki ISO yu indirip kurmalarına gerek var mı?

24H2 Custom ISO hata verdi, Windows 10 ISO'ya install.wim deniycez
Edge ve OneDrive yasam yok

Aylar önceki RTM'yi kuranların şimdiki ISO'yu indirip kurmalarına gerek var mı?

Gerek yok zira üstüne hiçbir şey eklenmemiş, aynı sürüm. Aylık güncelleştirmeleri yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…