26100.1742 sürümü stabil gibi fakat sizin dediğiniz Alt Tab hatası dışındaki diğer hatalar 26100.1882'den kaynaklanıyor olabilir.
Hızlandıran güncelleme güvenlik yaması olarak 23H2'ye gelmişti fakat 24h2'de direkt olarak önyüklü olması lazım tabii kesin konuşmuyorum çünkü ben Intel kullanıcısıyım.
![]()
Ryzen iÅlemcili PC'lerde performans artıÅı saÄlayan Windows 11 güncellemesi yayında
24H2'yi beklemenize gerek yok.tr.ign.com
o bir suredir engellendi diye biliyorum, tabi kolay olanı hala sanırım komut açılarak bypasslanabiliyor ama benim için fazla karmaşık. Şahsen ben rastgele bir hesap oluşturuyorum o ekranda, bazen offline hesap ekleme ekranına attığı da oluyor hatta.İşlemci de AMD'nin üzerine tanımam ekran kartı da NVIDIA'cıyım ama
Dosya boyutu düşmüş mü bana mı öyle geldi geçen gün yeni USB hazırladığım da dosya boyutu 6 GB idi.
Eki Görüntüle 2320864
Hocam internet bağlantısı veya Microsoft hesabı atlama olayı var mı sanırım öyle bir şey gelecek diyorlar idi.
Arkadaşlar Insider'da olan sorunların hepsi devam ediyor, hiçbirini çözmemişler.
Benim gördüğüm 3 sorun var, eminim daha fazlası vardır.
1. sağ tık menüsünde bozulmalar var:
Eki Görüntüle 2320829
2. ayarlarda grafikler sayfasına girdiğinizde ayarlar çöküyor. Sürekli olan bir şey değil ama çöküyor.
3. oyunlarda Alt+Tab süresi hala fazla.
Sıradan bir Microsoft rezilliği.
Aylar önceki RTM yi kuranların şimdiki ISO yu indirip kurmalarına gerek var mı?RTM olan sürüm yazın zaten aylar öncesinde çıkmıştı. En basitinden Alt Tab süresi aşırı uzundu, o hala duruyorsa diyecek bir şey yok.
Aylar önceki RTM'yi kuranların şimdiki ISO'yu indirip kurmalarına gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.