Merhaba arkadaşlar. Dün bilgisayarımı Windows 11 24H2 sürümüne güncelledim. Güncelleme sonrası kalıntıları temizlemek istedim, ama ne yaptıysam Windows Update dosyalarını silemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı? Teşekkürler.
cevap için teşekkür ederim. Ama benim disk temizle bölümünden bile silinmeyen bir güncelleme dosyası var. Ve bu konu hakkında bir çok farklı yerde konu açıldığını gördüm. Yani aynı konudan muzdarip bir çok kullanıcı varmış. Bu sorun 24H2 sürümü ile başladı.Onu disk temizleden silebilirsin ama her güncelleme yaptığında bir daha gelir yani silersen bir daha gelir ve bunun herhangi bir gir yolu yok. Her güncellemede gelir yani kısaca öyle diyeyim.
Evet Aynı sorunu bende yaşıyorum. 8.63GB Önbellek dosyası temizlenemiyor. Sebebi son 24H2 için yayınlanan "2024-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 10 Toplu Güncelleştirmesi (KB5044284)" güncelleme dosyasından kaynaklanıyor. Microsoft da bunun farkında ve şu an bu soruna bir çözüm aranıyor.cevap için teşekkür ederim. Ama benim disk temizle bölümünden bile silinmeyen bir güncelleme dosyası var. Ve bu konu hakkında bir çok farklı yerde konu açıldığını gördüm. Yani aynı konudan muzdarip bir çok kullanıcı varmış. Bu sorun 24H2 sürümü ile başladı.
Bir de o zaman cleaner uygulama indirin CCleaner veya AVG cleaner veya başka antivirus uygulamalarında dosya temizleyici bir program ile deneyip yapar mısınız?
Microsoft, Kasım Ayında yayınlayacağı 24H2 güncellemesi ile bu sorunu düzelteceğini açıkladı.Merhaba arkadaşlar. Dün bilgisayarımı Windows 11 24H2 sürümüne güncelledim. Güncelleme sonrası kalıntıları temizlemek istedim, ama ne yaptıysam Windows Update dosyalarını silemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı? Teşekkürler.
Eki Görüntüle 2321607
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.