Çözüldü Windows 11 24H2 Windows Update üzerinden gelmedi

• Konuyu başlatan seny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 12.456
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@seny
Şu anda benim PC de güncelleme kısmında bekleyen KB5043145 güncellemesi var.
Onu bile uzun süre yüklemeden bekleyeceğim. Önceki yazdıklarımdaki ana fikri biraz daha anlaşılabilir kılmak için bu mesajı yazdım. Aşağıdaki linke bakmanız halinde tam anlaşılacaktır.

Daha kapsamlı merak edenler..

Google üzerinden kısa bir araştırma yaparsanız 24H2 ile yaşanan pekçok bug/sorun'u da göreceksiniz.

Son düzenleme:
@seny
Şu anda benim PC de güncelleme kısmında bekleyen KB5043145 güncellemesi var.
Onu bile uzun süre yüklemeden bekleyeceğim. Önceki yazdıklarımdaki ana fikri biraz daha anlaşılabilir kılmak için bu mesajı yazdım. Aşağıdaki linke bakmanız halinde tam anlaşılacaktır.

Daha kapsamlı merak edenler..

Google üzerinden kısa bir araştırma yaparsanız 24H2 ile yaşanan pekçok bug/sorun'u da göreceksiniz.
Ben KB5043145 güncellemesini yaptım ama şöyle birşey var o güncelleme gelmeden önce aynı güncelleme yine gelmişti ve yüklenmiyordu hata veriyordu şuan bir sorun yok.

Arkadaşlar windows 11 24h2 güncellemesi manuel olarak sunuculakmış yani güncelleme gelmeyecek yükleme yardımcısı ile yüklüyeceğiz.

Son düzenleme:
Benim gözümde 24 H2 iğrenç işletim sistemi olmuş her zaman kullandığım PCem'de denemedim başka yedek bilgisaayrım var onda denedim rezil ötesi yazılım gizlilik ihlalide var o sürümde.

Banada hala gelmedi w11 pro kullanıyorum. Windows Update üzerinden gelmez ise yüklemem büyük ihtimalle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı