Windows 11 24H2'e güncellenmeli mi?

Nasıl düzeldi? Güncelleme mi geldi? Bende de sorunlar var, AMD EXPO sorunu, Chrome da birkaç sayfa açınca birbirinin üstünde görünmesi vb. formatlayıp sıfırdan kursam sorun kalmayacak gibi ama bir sürü oyun vs yüklü tekrar indir yükle zor geliyor.

Bende de Chrome da sorun var yeni sekme açınca belli bir süre gözükmüyor sayfalar bazen donuyor. Google'un üzerine Spotify uygulamayı açarsam aynı sıkıntılar onda da oluyor çok gıcık.

Son güncellemeden sonra ofis programları yönetici olarak çalışmaya başladı. Tıklayınca doğrudan çalışmıyor.

Bende de Chrome da sorun var yeni sekme açınca belli bir süre gözükmüyor sayfalar bazen donuyor. Google'un üzerine Spotify uygulamayı açarsam aynı sıkıntılar onda da oluyor çok gıcık.
Aşağıda ki gibi bir güncelleme gelmiş. Bununla sorunları düzeltmişlerdir diye düşünüyorum. Biraz kurcalayalım bakalım.

2025-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 01 Toplu Güncelleştirmesi (KB5050009)

Bende hata keşfettim 3 nokta ya basınca seçenekler yukarı doğru çıkıyor ekrana sığmıyor.

1737143348357.png

Bende hata keşfettim 3 nokta ya basınca seçenekler yukarı doğru çıkıyor ekrana sığmıyor.

Eki Görüntüle 2400207
Evet diğer sürümlerde bu hata yok. Peki CMD'de cd komutunun başka bir disk için çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir misin? Mesela cd D:\ . Muhtemelen bug çünkü en az iki bilgisayarda çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı