Windows 11 24H2'ye geçilir mi?

Hocam aynı sistemle yanılmıyorsam 1.5-2 yıl önce 23H2'ye geçtiğimde hiçbir şey açık olmamasına rağmen kasma, donma, mavi ekran gibi çeşitli sıkıntılar yaşamıştım o sorunlar çözüldü mü yoksa yine aynı sorunları yaşar mıyım?

Yaşanmaz dediğin gibi 2 yıl geçmiş aradan o sira içinde Microsoft bir sürü guncelleme iyileştirme yapti Windows 10 desteği bitmesine az kaldı bence gecmelisin 4 ay.

Yaşanmaz dediğin gibi 2 yıl geçmiş aradan o sira içinde Microsoft bir sürü guncelleme iyileştirme yapti Windows 10 desteği bitmesine az kaldı bence gecmelisin 4 ay.

Haklısınız hocam zaten 4 ay sonra mecbur geçeceğim. Dediğim sorunları yaşamazsam W11 gayet iyi gözüküyor. Bir de hocam benim Windows 10 Home lisansım var. W11'e Update ile geçersem lisansımda yüklenir değil mi?

Hayır düzeltilmiş şu an kullanıyorum işlemci ve ekran kartı kullanımı sıcaklıkları aynı Windows 10 gibi.

Geçen mayıs ayında 24H2'ye geçmek için sıfırdan format attım ama DDU ile driver sileceğim zaman yine güvenli moda girememiştim. bu sorun windowstan mı TPM'den mi bilmiyorum 23H2'de böyle bir sorun yok.

Haklısınız hocam zaten 4 ay sonra mecbur geçeceğim. Dediğim sorunları yaşamazsam W11 gayet iyi gözüküyor. Bir de hocam benim Windows 10 Home lisansım var. W11'e Update ile geçersem lisansımda yüklenir değil mi?

Windows 11 için ayni lisans gerekli mi bilemem ben yükseltme yaptım format atmadım ama lisans alacağım.

Geçen mayıs ayında 24H2'ye geçmek için sıfırdan format attım ama DDU ile driver sileceğim zaman yine güvenli moda girememiştim. Bu sorun Windows'tan mı TPM'den mi bilmiyorum 23H2'de böyle bir sorun yok.

Bence yine deneyin bende olmamışti.

Windows 11 için ayni lisans gerekli mi bilemem ben yükseltme yaptım format atmadım ama lisans alacağım.

Bence yine deneyin bende olmamışti.

Sizin için denedim güvenli moda sıkıntısız girdi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı