Windows 11 24H2'ye geçilmeli mi?

Bende bir ara çöktü ama Nvidia ile de çok uyuşmadı gibi sanki. İki güncellemeyi bir arada yapmıştım. Sonra 2 3 gün öncesine sistme geri yükleme yaptım. Bu sefer de oyunları kapatıp açmalarda veya alt-tab atmalarda biraz problem yaşadım. Sonra yeniden hem Nvidia APP hem de Windows güncellemesi gelince tekrar güncelleyeyim dedim ve sıkıntılarım düzeldi. Sistemden sisteme kimyası değişiyor ister istemez Windows'un. Kimisinde kusursuz kimisinde arada bir sorun yaşatıyor yani.

Recall kapalı evet.

E8200 eski bir işlemci ve RAM mimarisi DDR2. 10LTSC yeterli olacaktır 11'e yükseltmeyi hiç düşünme.

10 LTSC kurulu onda zaten 4 GB RAM ile iyi sorun olursa 8.1 yüklerim 7 64 Bit'te hiçbir şey inmiyor.

Windows 11 LTSC en iyisi 24H2 tabanlı ve gereksiz yazılım yok gibi Microsoft Edge de ayarlarından kaldırılabilir ve yeniden yüklenmesi engellenebilir Regedit ile.

Massgrave ile HWID ile IoT LTSC yapılıp etkinleştirilebiliyor zaten.
Zaten Türkçe IoT LTSC ISO'su olmadığından normal LTSC yükleyip Microsoft Edge ayarlardan kaldırıp ve Regedit ayarını yapıp massgrave ile sonradan IoT LTSC'ye çevirip etkinleştirmek en mantıklısı. Hem IoT versiyonu normal LTSC'den daha fazla güncelleme alıyor diye biliyorum.

Windows 11 LTSC en iyisi 24H2 tabanlı ve gereksiz yazılım yok gibi Microsoft Edge de ayarlarından kaldırılabilir ve yeniden yüklenmesi engellenebilir Regedit ile.

Zaten Türkçe IoT LTSC ISO'su olmadığından normal LTSC yükleyip Microsoft Edge ayarlardan kaldırıp ve Regedit ayarını yapıp massgrave ile sonradan IoT LTSC'ye çevirip etkinleştirmek en mantıklısı. Hem IoT versiyonu normal LTSC'den daha fazla güncelleme alıyor diye biliyorum.

LTSC de latency yüksek değil mi?

Orijinal OEM Home Single lisansım var. Çöp olur öyle yaparsak

Selam dostum,

Güvenle güncelleyebilirsin. Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum sistem daha stabil ve daha rahat çalışıyor.
(Birkaç yerde de oyun performansında az da olsa bir yükselme gördüm ki kendimde yaşadım.)
Bkz. Last of Us part ı
23H2: 132FPS.
24H2: 136-138 FPS.

İyi sosyaller.

Kanka gitti yüklemiş yeniden başlatınca kuruyor kapamadım da.

LTSC de latency yüksek değil mi?

Orijinal OEM Home Single lisansım var. Çöp olur öyle yaparsak.

Kanka gitti yüklemiş yeniden başlatınca kuruyor kapamadım da.

Son durdurmayı kullandım @GokhanYigitGya @SkKarayell kurarım bir ara.

Selam dostum,

Güvenle güncelleyebilirsin. Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum sistem daha stabil ve daha rahat çalışıyor.
(Birkaç yerde de oyun performansında az da olsa bir yükselme gördüm ki kendimde yaşadım.)
Bkz. Last of Us Part I
23H2: 132FPS
24H2: 136-138 FPS

İyi Sosyaller.

Geçeceğim işim bitsin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı