Windows 11 25H2 güncellemesi yüklenmeli mi?

Bu hataya hızlıca fix gelecek.

24H2 de explorer.exe çok sıkıntılıydı halla düzeltmediler bunu da düzelteceklerini sanmıyorum bir ara konusu geçmişti 2.0 USB desteğini keseceğiz diye Windows bunun hakında konuşmuştu galiba emin değilim yanlışta olabilir 25H2 de belki uygulamaya geçmişlerdir?

Bug olabilir ben mesela halla 23H2 kullanıyorum çünkü 24H2 de takılmalar vs oluyordu bu yüzden dolayı 5 defa format atmıştım bugsuz sürümü bulacağım diye Windows 10 ve Windows 11 için konudan bağımsız konuşuyorum 23H2 çok iyi bir sürüm bence. Gerek yok 24H2 ve 25h2'ye.

BIOS'tan ayar açınca düzeliyor. USB 2.0 Support ve USB 3.0 Support enabled yapınca düzeliyordu bende.
Anladım hocam, değerli bilgilendirmen için teşekkür ederim.

24H2'den pek farkı yok gibi ama sıkıntı yaşayan görmedim.
Anladım hocam, değerli bilgilendirmen için teşekkür ederim.

1 haftadır 25H2 kullanıyorum hem Laptop'da hem masaüstünde. İkisinde de en ufak sorun yaşamadım. Laptop gündelik işler için hadi neyse. Masaüstünde oyun falan şeylerde kullanıyorum. En ufak kusur yaşamadım. Herkes 11 şöyle sorunlu vs. dediler destek bitince 11'e geçtim en ufak problem ya da sıkıntı yaşamadım. Bu sorun yaşanlar ne yapıyorlarda oluyor onu da anlamıyorum açıkçası.

1 haftadır 25H2 kullanıyorum hem Laptop'da hem masaüstünde. İkisinde de en ufak sorun yaşamadım. Laptop gündelik işler için hadi neyse. Masaüstünde oyun falan şeylerde kullanıyorum. En ufak kusur yaşamadım. Herkes 11 şöyle sorunlu vs. dediler destek bitince 11'e geçtim en ufak problem ya da sıkıntı yaşamadım. Bu sorun yaşanlar ne yapıyorlarda oluyor onu da anlamıyorum açıkçası.

Hocam öncelikle değerli bilgilendirmen için teşekkür ederim. Laptop kullanıcısı aktif olarak oyun oynuyorum. 25H2 geçiş yapmamı önerir misin?

Genel olarak kullanımdan bahsediyorum 22H2 laglı 23H2 hafif ve bugsuz 24H2 biraz sorunları var 25H2 zaten yeni herhangi bir şey olabilir zamanında 24H2 de kernel sorunları vardı 25H2 de olmayacağı ne malüm?

Hocam öncelikle değerli bilgilendirmen için teşekkür ederim. Laptop kullanıcısı aktif olarak oyun oynuyorum. 25H2 geçiş yapmamı önerir misin?
Ben açıkcası tavsiye ederim. Laptop'da ufak tefek oyunlar zaten oynuyorum. Oynadığım en ağır sayılacak oyun World of Tanks ama en ufak hata yaşamadım. Oyunun veya programın çökmesini bile yaşamadım.
Genel olarak kullanımdan bahsediyorum 22H2 laglı 23H2 hafif ve bugsuz 24H2 biraz sorunları var 25H2 zaten yeni herhangi bir şey olabilir zamanında 24H2 de kernel sorunları vardı 25H2 de olmayacağı ne malüm?
Dediğim gibi oyun ve gündelik kullanım haricinde 11'e geçtiğimden bu yana en ufak program veya oyunun çökmesini bile yaşamadım siz hata diyorsunuz. 23H2'de kullandım 24H2'de. 1 hafta önce 25H2 geldi 1 haftadır kullanıyorum sorunum yok en ufak programlarda hata vs bile almadım.

Ben açıkcası tavsiye ederim. Laptop'da ufak tefek oyunlar zaten oynuyorum. Oynadığım en ağır sayılacak oyun World of Tanks ama en ufak hata yaşamadım. Oyunun veya programın çökmesini bile yaşamadım.

Dediğim gibi oyun ve gündelik kullanım haricinde 11'e geçtiğimden bu yana en ufak program veya oyunun çökmesini bile yaşamadım siz hata diyorsunuz. 23H2'de kullandım 24H2'de. 1 hafta önce 25H2 geldi 1 haftadır kullanıyorum sorunum yok en ufak programlarda hata vs bile almadım.
@ThePunisher90 değerli bilgilendirmen için teşekkür ederim hocam.

Ben açıkçası tavsiye ederim. Laptop'da ufak tefek oyunlar zaten oynuyorum. Oynadığım en ağır sayılacak oyun World of Tanks ama en ufak hata yaşamadım. Oyunun veya programın çökmesini bile yaşamadım.

24H2 de kernel 41 hatası vardı kronik o sorunun önüne geçemiyorsun neden oluyor bilinmiyor ama 24H2 direk kernelinde sıkıntı var idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı