Çözüldü Windows 11 3 adet kurtarma bölümü nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilinmiyor9

Hectopat
Daha fazla  
3 adet kurtarma bölümüm gözüküyor ve bir tanesi 16 GB yani büyük bir alan. Bunları silmemin bir zararı olur mu ve nasıl silmem eftal olur sizce?
(Ayrılmamış alan bölümü dualboot için kullanacağım o nedenle aldırış etmeyin)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-26 220053.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-26 220053.png
    156,2 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kurtarma bölümlerinin hepsini MiniTool Partition Wizard gibi bir araçla silebilirsiniz. Sonra da o bölümleri C sürücüsüne ekleyebilirsiniz. Acil bir durumda kurtarma bölümü çalışmaz tabi.

990MB olan dursun derim ben bu yüzden.
990 MB, 16,91GB, 1.37 GB üzerinde sağ tıklayıp silin, 332,03 GB üzerine sağ tıklayıp genişlet deyin. Ancak kurtarma seçenekleri bölümünden feragat etmiş olursunuz, ben kullanmıyorum, sorun olmuyor.

990 MB, 16, 91GB, 1.37 GB bölümlerin üzerinde sağ tıklayıp silin, 332 GB olan bölüme sağ tıklayıp genişlet deyin. Ancak kurtarma seçenekleri bölümünden feragat etmiş olursunuz, ben kullanmıyorum, sorun olmuyor.

Silme seçeneği çıkmıyor hocam. Mini Tools veya BIOS ile silmem gerekecek galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurtarma bölümlerinin hepsini MiniTool Partition Wizard gibi bir araçla silebilirsiniz. Sonra da o bölümleri C sürücüsüne ekleyebilirsiniz. Acil bir durumda kurtarma bölümü çalışmaz tabi.

990MB olan dursun derim ben bu yüzden.

Çözüm
Kurtarma bölümlerinin hepsini minitool Partition wizard gibi bir araçla silebilirsiniz. Sonra da o bölümleri C sürücüsüne ekleyebilirsiniz. Acil bir durumda kurtarma bölümü çalışmaz tabii.

990 MB olan dursun derim ben bu yüzden.

Çok teşekkür ederim hocam, sizin dediğiniz şekilde yaptım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı