Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 25 Haziran 2021 #11 Ellie Williams dedi: MacOS kapalı bir sistem. Şu durum hakkında karşılaştırma yapmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Windows da kapalı sistem. Açık kaynak kodu mu var sanki? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Ellie Williams dedi: MacOS kapalı bir sistem. Şu durum hakkında karşılaştırma yapmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Windows da kapalı sistem. Açık kaynak kodu mu var sanki?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 25 Haziran 2021 #12 Ellie Williams dedi: MacOS kapalı bir sistem. Şu durum hakkında karşılaştırma yapmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hackintosh kısmının olduğunu düşünürsek pek kapalı sayılmaz aslında.
Ellie Williams dedi: MacOS kapalı bir sistem. Şu durum hakkında karşılaştırma yapmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hackintosh kısmının olduğunu düşünürsek pek kapalı sayılmaz aslında.
Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 25 Haziran 2021 #13 Dryus dedi: Hackintosh kısmının olduğunu düşünürsek pek kapalı sayılmaz aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam hackintosh olsa da girip çekirdeğinde kod değişikliği yapılamıyor diye biliyorum. Derlenmiş dosyaları kullanmıyor mu windowsta da olduğu gibi?
Dryus dedi: Hackintosh kısmının olduğunu düşünürsek pek kapalı sayılmaz aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam hackintosh olsa da girip çekirdeğinde kod değişikliği yapılamıyor diye biliyorum. Derlenmiş dosyaları kullanmıyor mu windowsta da olduğu gibi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 25 Haziran 2021 #14 Ibufropen dedi: Windows da kapalı sistem. Açık kaynak kodu mu var sanki? Genişletmek için tıkla... Kapalı sistem derken ekosistemden bahsetmiştim. Dryus dedi: Hackintosh kısmının olduğunu düşünürsek pek kapalı sayılmaz aslında. Genişletmek için tıkla... Hackintosh'u Windows kadar kombinasyonla kullanamıyoruz ne yazık ki. Official bir şey de değil zaten.
Ibufropen dedi: Windows da kapalı sistem. Açık kaynak kodu mu var sanki? Genişletmek için tıkla... Kapalı sistem derken ekosistemden bahsetmiştim. Dryus dedi: Hackintosh kısmının olduğunu düşünürsek pek kapalı sayılmaz aslında. Genişletmek için tıkla... Hackintosh'u Windows kadar kombinasyonla kullanamıyoruz ne yazık ki. Official bir şey de değil zaten.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 25 Haziran 2021 #15 Ellie Williams dedi: Kapalı sistem derken ekosistemden bahsetmiştim. Hackintosh'u Windows kadar kombinasyonla kullanamıyoruz ne yazık ki. Official bir şey de değil zaten. Genişletmek için tıkla... Yani haklısınız ancak yaptıkları pek akıl kârı değil. Windows 10 eski cihazları SSD ile çalıştırıyordu ancak bu problem yaşatır mı merak ediyorum.
Ellie Williams dedi: Kapalı sistem derken ekosistemden bahsetmiştim. Hackintosh'u Windows kadar kombinasyonla kullanamıyoruz ne yazık ki. Official bir şey de değil zaten. Genişletmek için tıkla... Yani haklısınız ancak yaptıkları pek akıl kârı değil. Windows 10 eski cihazları SSD ile çalıştırıyordu ancak bu problem yaşatır mı merak ediyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 25 Haziran 2021 #16 Dryus dedi: Yani haklısınız ancak yaptıkları pek akıl kârı değil. Windows 10 eski cihazları SSD ile çalıştırıyordu ancak bu problem yaşatır mı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bilemeyeceğim, böyle bir hata yapmazlar ve ileriki zamanlarda eklerler gibime geliyor.
Dryus dedi: Yani haklısınız ancak yaptıkları pek akıl kârı değil. Windows 10 eski cihazları SSD ile çalıştırıyordu ancak bu problem yaşatır mı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bilemeyeceğim, böyle bir hata yapmazlar ve ileriki zamanlarda eklerler gibime geliyor.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Haziran 2021 #17 Bu haberler clickbait halini almaya başladı artık. Şu anki geliştirici sürümünü 2006 model Intel core 2 duo ile kullanan var. R3 3300X'in bile unutulduğu listeye sanki Bill Gates bizzat "destek vermiyoruz kardeşim" demiş gibi tamah etmeye gerek yok.
Bu haberler clickbait halini almaya başladı artık. Şu anki geliştirici sürümünü 2006 model Intel core 2 duo ile kullanan var. R3 3300X'in bile unutulduğu listeye sanki Bill Gates bizzat "destek vermiyoruz kardeşim" demiş gibi tamah etmeye gerek yok.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #18 İşlemci ve TPM olayı çok saçma olmuş, umarım düzeltirler.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Haziran 2021 #19 Hollandian dedi: Hocam "7th Gen" 7. nesil mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
4 450155 Decapat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 382 25 Haziran 2021 #20 Yukarıda arkadaş milyon kullanıcı kaybedeceğinden bahsetmiş öyle bir şey olmayacak. Windows 10 2025'e kadar desteklenecek ne milyon kullanıcısı?
Yukarıda arkadaş milyon kullanıcı kaybedeceğinden bahsetmiş öyle bir şey olmayacak. Windows 10 2025'e kadar desteklenecek ne milyon kullanıcısı?