Ibufropen
Hectopat
Windows da kapalı sistem. Açık kaynak kodu mu var sanki?MacOS kapalı bir sistem. Şu durum hakkında karşılaştırma yapmak saçma olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows da kapalı sistem. Açık kaynak kodu mu var sanki?MacOS kapalı bir sistem. Şu durum hakkında karşılaştırma yapmak saçma olur.
Hackintosh kısmının olduğunu düşünürsek pek kapalı sayılmaz aslında.MacOS kapalı bir sistem. Şu durum hakkında karşılaştırma yapmak saçma olur.
Hocam hackintosh olsa da girip çekirdeğinde kod değişikliği yapılamıyor diye biliyorum. Derlenmiş dosyaları kullanmıyor mu windowsta da olduğu gibi?Hackintosh kısmının olduğunu düşünürsek pek kapalı sayılmaz aslında.
Kapalı sistem derken ekosistemden bahsetmiştim.Windows da kapalı sistem. Açık kaynak kodu mu var sanki?
Hackintosh'u Windows kadar kombinasyonla kullanamıyoruz ne yazık ki. Official bir şey de değil zaten.Hackintosh kısmının olduğunu düşünürsek pek kapalı sayılmaz aslında.
Yani haklısınız ancak yaptıkları pek akıl kârı değil. Windows 10 eski cihazları SSD ile çalıştırıyordu ancak bu problem yaşatır mı merak ediyorum.Kapalı sistem derken ekosistemden bahsetmiştim.
Hackintosh'u Windows kadar kombinasyonla kullanamıyoruz ne yazık ki. Official bir şey de değil zaten.
Katılıyorum.Yani haklısınız ancak yaptıkları pek akıl kârı değil. Windows 10 eski cihazları SSD ile çalıştırıyordu ancak bu problem yaşatır mı merak ediyorum.
Evet.Hocam "7th Gen" 7. nesil mi oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.