Windows 11 5 GB RAM kullanımı

Yani yarısı olsa anlarımda bana bıraktığı şey 3GB Chrome açınca 2 kalıyor ne olacak bu Windows'un hali?

Eki Görüntüle 1573399
Hocam Windows 11 RAM'i önemli işler için depoluyor. Siz bir oyun veya ağır bir program açınca o RAM'i serbest bırakıyor. Ama yine de Windows araçları arkada fazla kullanıyor. Oyunlar için Razer Cortex, el ile temizlemeyi sevenler için Mem Reduct öneririm.

NTLite ile ISO modlayıp kullanabilirsin rehberler var bunun için. Ben 16 GB sistemde boşta kullanımı 1.7GB yapıyordum NTLite ile.
Hocam NTLite sistemler güvenli ve stabil oluyor mu ki? Güncellemeleri alıyorlar mı?

Hocam NTLite sistemler güvenli ve stabil oluyor mu ki? Güncellemeleri alıyorlar mı?

Güncelleme alıyor ama stabillik bozuluyor. Ben güncellemeleri 2070'e erteledim. Güncellemeleri kapatmayıp ertelediğim içinde xbox game pass sorunsuz kullanabiliyorum. Windows Defender'i kaldırıp Kaspersky kurdum. Hem daha az kaynak tüketiyor hem de daha iyi. False positive az veriyor. Windows 10 20H2 kullanıyorum.

Güncelleme alıyor ama stabillik bozuluyor. Ben güncellemeleri 2070'e erteledim. Güncellemeleri kapatmayıp ertelediğim içinde xbox game pass sorunsuz kullanabiliyorum. Windows Defender'i kaldırıp Kaspersky kurdum. Hem daha az kaynak tüketiyor hem de daha iyi. False positive az veriyor. Windows 10 20H2 kullanıyorum.
Ben direkt normal Windows 11 içinde Defender'i kapattım. Zaten yıllardır kullanmıyorum. Chrome eklentileri zararlı yazılımları da engelliyor artık. Razer Cortex kullanıyorum oyunlar için de. RAM 4 GB iken bilgisayarı kullanmak hiç istemiyordum. 8 GB yapınca her şey düzeldi.

Ben direkt normal Windows 11 içinde Defender'i kapattım. Zaten yıllardır kullanmıyorum. Chrome eklentileri zararlı yazılımları da engelliyor artık. Razer Cortex kullanıyorum oyunlar için de. RAM 4 GB iken bilgisayarı kullanmak hiç istemiyordum. 8 GB yapınca her şey düzeldi.
Cidden 4GB RAM insanı deli ediyor.

Bir şans verin. Yapabiliyorsanız kendiniz düzenleyip kullanın. Yoksa size iso onerebilirim.
Kendim yapabilirim ama en son böyle yapmayı düşünüyorum.(çileden çıkarsam)

Bence 8 bile az. İmkanınız varsa 16GB yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı