Windows 11 7. nesil Intel işlemcilere çalıştırılabiliyor!

Bildiğinizi görebiliyorum konu içeriğinden. Öyle bir yazmışsınız ki gören CPU support listesinde yok ama nihai sürüm çıktığında çalışacakmış diyebiliyor :D
Valla hocam 7.nesil işlemciler o kadar eski değiller. Microsoft bu işlemcilere destek vermezse hata eder.

Ben de destekleyeceğini düşünüyorum. Ama bunu bu şekilde "bahın çalışıyor" diye lanse etmeye gerek yok sanki. Ortada bir kesinlik yok :D

Vallahi bir dedik bin ah işittik durumuna geldim :)
Şaka şaka. Hocam Microsoftun şu işlemci destek listesini değiştirmesi gerekli. Atom ve Celeron işlemcilere verip 6. ve 7.nesil işlemcilere destek vermemek inanılmaz derecede saçma.

Skylake işlemci ile çalıştırabiliyorum. Son kullanıcıya sunulduğu zaman da çalışacaktır. Çok saçma olur diğer türlü.

Skylake işlemci ile çalıştırabiliyorum. Son kullanıcıya sunulduğu zaman da çalışacaktır.
Ha hocam bunu da merak ediyordum. Kendim Kaby Lake kullandığım için Skylake işlemcilerde çalışır mı sorusu hakkında muallakta kalmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı