Windows 11 acildiktan sonra siyah ekran

HiJuniO7R

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2020
Mesajlar
358
Çözümler
4
Bilgisayrimi açtiktan sonra şifremi girdim fakat bilgisayar masaustu yerine siyah ekranda kaldi ve bilgisayarin icini acip tekrar calistirdim bu sefer de ekran kartinin açılışa kadar fanların döndüğünü açılıştan sonrada fanlarin dönmediğini gördüm bu neden kaynaklıdır? Sistem özelliklerim: GTX 1050 Ti Ryzen 3 1200 16 GB 8x2 3000MHz panther marka RAM A320M a Pro anakart. Windows 11.
 
Açın, CTRL+Alt+Del yapın daha sonra görev yöneticisini seçin daha sonra görev yöneticisi açıldığında Dosya'ya basıp(sağ üst)
Yeni Görev Çalıştır'a basın ve çıkan yere explorer.exe yazın. Masaüstü gelmezse veya bu yöntemi tümden yapamıyorsanız kablolarınızı kontrol edin.(HDMI,VGA,DP artık ne kullanıyorsanız.)
 
CTRL + Alt + Delete çalışıyor galiba. Windows'umda bir sıkıntı var. Tekrar Windows 10'a döneceğim.

Açın, CTRL+Alt+Del yapın daha sonra Görev Yöneticisi'ni seçin daha sonra Görev Yöneticisi açıldığında Dosya'ya basıp(sağ üst)
Yeni Görev Çalıştır'a basın ve çıkan yere explorer.exe yazın. Masaüstü gelmezse veya bu yöntemi tümden yapamıyorsanız kablolarınızı kontrol edin.(HDMI, VGA, DP artık ne kullanıyorsanız.)

Bu işe yaramıyor fakat Görev Yöneticisi ekranı falan geliyor. Format atacağım.
Windows 11'in bir sıkıntısı. Windows 10'a geri döndüm, sorun çözüldü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı