Windows 11 açılmıyor

kinglegend52

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarda oyun oynarken oyunda akıcılık yoktu. Bende ThrottleStop uygulamasında ayar yaptım. İşlemciyi high performance aldım ve saveledim ondan sonra yeniden başlattım ama bir baktım BitLocker kurtarma anahtarı diyor. Onu atladım bilmediğim için normal bilgisayarımı açmaya çalıştımdığımda mavi ekran veriyor. Nasıl çözerim?

Görüntü at diycem ama yukarıda yazdığım bitlocker sorunundan dolayı şu ana ilerleyemiyor olmalısın.
Görüntü at diycem ama yukarıda yazdığım bitlocker sorunundan dolayı şu ana ilerleyemiyor olmalısın.

Bu yüzden her zaman söylüyorum.
PRO KUR-MA-YIN ,
HOME tercih edin.
Hocam pro kurmadım.

Bu yüzden her zaman söylüyorum.
PRO KUR-MA-YIN ,
HOME tercih edin.
Hocam birde bitlocker anahtarımı buldum giriyoruz suan.

Size son oalrak şunu söyleyeyim...

Microsoft hesabınızdan bitlocker anahtarını girerek o diski kullanılabilir hale getirmediğiniz sürece hiç bir işlem yapamazsınız. Öncelikli sorununuz bu. Bu sorunu aşabilirseniz daha önce gittiğimiz yolun aynısını takip ederek sistem geri yükleme yapabilirsiniz, mavi ekran sorunu da olmaz.
Bu sorunu(bitlocker'i) aşamaz iseniz tek çare PC ye Windows'u baştan kurmak, format atmak.

Size ek bilgi : Sizin PC niz Windows 11 Pro. Bitlocker'i de siz kurmuyorsunuz, Pro kendiliğinden şifreliyor.
Home sürümlerde bitlocker yok ve sonradan da kurulmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı