Çözüldü Windows 11 Alt+Tab yapınca bilgisayar donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ayris2309

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 kullancısıyım. Oyun oynarken vb. Valorant vb Alt+Tab yapmam gereken durumlar oluyor ve bilgisayar tamamen donuyor sadece sesler geliyor. Hiçbir şekilde sistemde bir şey yapamıyorum güç tuşuna basılı tutarak sistemi anca kapatabiliyorum. Bu sorun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse memnun olurum çözüm bulamazsam format atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Valorant bozuk oldugu icin boyle sorunlar oluyor cozdum o sorunu ben Pencereli Tam ekran yapinca donmuyor. Bu arada klavyem ingilizce yurt disindayim yazim hatasi diye ceza vermezseniz memnun olurum.
Merhaba ayarlardan donanım hızlandırmalı GPU'yu kapatınca sorun çözülür.

ben valo oynamıyorum lolde başıma geliyor çözen birileri var mı ? Riot yada mıcrasoft bu sorunu çözmeli

aynı sorunu bende yaşıyorum sistemim gayet iyi yeterli boş alanım da var sürüceler de güncel ama çözemedim siz çözebildiniz mi

Format atma, aynı sorun bende de var. Genellikle Valorant oynarken oluyor. Windows 11'den mi Valorant'tan mı henüz fark edemedim.

Anakartını BIOS'tan güncellemen gerekiyor daha sonra Windows Update girip güncellemeleri kontrol ete bas yeni güncelleme gelecek, Windows'u da güncelledikten sonra sorunun çözülmüş olacak. Aynı sorunu be nde yaşıyordum bu şekilde düzeldi. Denemeni tavsiye ederim YouTube'dan anakartı BIOS'tan güncellemeyle ilgili videolar bulabilirsin.

Valorant bozuk oldugu icin boyle sorunlar oluyor cozdum o sorunu ben Pencereli Tam ekran yapinca donmuyor. Bu arada klavyem ingilizce yurt disindayim yazim hatasi diye ceza vermezseniz memnun olurum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…