Arkadaşlar Microsoft desteğe bağlandım ancak bana Windows'u etkinleştir dediler, ben şimdi hangi siteye güvenebilirim? Virüs olabilir mi? Etkinleştirme anahtarları arasında fark nedir? Windows 11 23H12 kullanıyorum.
1 yıl oluyor trendyoldan almıştım 50 liraydı. Key'i bir defa girdikten sonra kaç defa format attım hiçbirinde key istemedi. Az önce baktım satıcı uçmuş. Büyük pazar yerlerinde arayıp şansını dene istersen. Hatta şimdi baktım yanında office 2021 de vermişler.
1 yıl oluyor Trendyol'dan almıştım 50 liraydı. Key'i bir defa girdikten sonra kaç defa format attım hiçbirinde key istemedi. Az önce baktım satıcı uçmuş. Büyük pazar yerlerinde arayıp şansını dene istersen. Hatta şimdi baktım yanında Office 2021 de vermişler.
Trendyol'dan şimdi baktım ancak Windows 10 falan görüntüledim bu site sağlammı herhangi bir CMD'ye kod girme veyahut virüs bulaşma olasılığı var mıdır?
Windows 11 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Trendyol'dan şimdi baktım ancak Windows 10 falan görüntüledim bu site sağlammı herhangi bir CMD'ye kod girme veyahut virüs bulaşma olasılığı var mıdır?
Windows 11 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
4 ay önce bir arkadaş, 1 ay oldu olmadı başka arkadaşım aldı sorun yaşamadı. CMD ye kod girmekle KMS server değiştirmeyi kastediyorsunuz öyle birşey olmadı. Ödemeyi yapınca şak diye geldi kod. Sonrasında ne olur bilmiyorum.
4 ay önce bir arkadaş, 1 ay oldu olmadı başka arkadaşım aldı sorun yaşamadı. CMD ye kod girmekle KMS server değiştirmeyi kastediyorsunuz öyle birşey olmadı. Ödemeyi yapınca şak diye geldi kod. Sonrasında ne olur bilmiyorum.