Windows 11 arama çubuğu değişti

Aynı sorun bende de var. Hatta ilk gördüğümde delirdim resmen format attım bilgisayara. Sonra düzelmedi daha da delirdim sonra sosyale baktım sorun benden kaynaklı değilmiş. Evde 7-8 bilgisayar var bazılarında sorun yok bazıları böyle. Acilen düzeltilmesi lazım. Altyapının değişmemesinin zararlarını görmeye başladık...

Bende de aynı sorun var çok kötü görünüyor çıldırıcam.
Bence bekleyin hocam. Bende nefret ediyorum ama en kötü ihtimal ile perşembe günü düzelir. Önceden UAC ekranı (yönetici yetkisiyle uygulama açmak için izin ekranı diyebiliriz) bugu vardı hızlıca düzeltilmişti. Bu da aynı şekilde olur diye düşünüyorum

Boşuna temiz kuruluma falan uğraşmaya değmez bence

Bugün format attım sorun benden kaynaklı herhalde diye. Çözüm olmadı merak etmeyin atar atmaz hiçbir şey kurmadan direk arama kısmına bastım yine bozuk görünüyordu.

Bugün format attım sorun benden kaynaklı herhalde diye. Çözüm olmadı merak etmeyin atar atmaz hiçbir şey kurmadan direk arama kısmına bastım yine bozuk görünüyordu.

Bende de aynı şekilde. Tam format atacaktım.

İşe yaramıyor maalesef denedim. Denedikten sonra yine arama kısmını bozuk görünce bu konuyu görmesem kalp krizi geçirecektim sinirden bir sürü programı baştan kurmak bayağı eziyet.

Windows 11, Windows 10 kalıntılarını kullanıyor. Sreach bar sorununu Reddit yukarı taşımışlar.

Bende de aynı sorun var çok kötü görünüyor çıldırıcam.
Haklı olabilir, çoğu kişinin (benimki de dahil olmak üzere) sürümü farklı
Bende 22000.282'ye yükseltince oldu.

Düzeldi. Herkese teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…