Windows 11 arama çubuğunda klasör çıkmıyor

ixtivh

Hectopat
Masaüstünde Adobe adında bir klasör var fakat bu klasörlerin hiçbirini arama çubuğunda yazdığımda görmüyor. Direkt Dosya Gezgini yok yani.
Masaüstü veya herhangi bir yerde olan hiçbir klasörün sonucu arama çubuğunda çıkmıyor. Adamakıllı çözüm de bulamadım Allah askına bilen yazsın ya.

Dosya Ekleri

• 1700569582335.png
    724,3 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki filtrelerde "klasör" seçeneği var ona tıklayıp deneyin belki olur.

Dediğiniz gibi yaptım fakat bir şey değişmedi. Sorun gidericiyi çalıştırıp klasörler gözükmüyor seçtim ve bu sonuç çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetler kısmından Windows Search'i bulun ve Otomatik olarak işaretleyin.
otomatik yaptım bir de başlat olarak işaretledim bu uyarıyı alıyorum. kullanıcı olarak ADMİN deyim bilmiyorum farkederse eğer.

açıklama kısmına mouseyi getirince. açıklama okunamadı hata kodu 2 yazıyor

Bu hata hakkında fikrim yok maalesef internette çözümü var mı bakın bi
antivirüs programından dolayı hizmetin başlatılamadığını söyleyenler var. malwarebytes yüklüydü kaldırdım fakat bir şey değiştirmedi. bilgisayarı yeniden başlatıp deneyeceğim.

yok ya çözemedim gerçekten ...

işin sonunda 50binlik bilgisayarı parçalamamla sonuçlanacak gerçekten. çözümü yok bunun herhalde. saçam bir şekilde.

hiç bir şekilde windows search hizmetini başlatamıyorum.

Son düzenleme:

Üretici firmanın desteğine bağlanıp destek alabilirsiniz aslında. Denediniz mi?

Microsoft destekten de yararlanabilirsiniz.

Bilgisayarınızda fazla bir veri yoksa format atın ve tek hesapla kullanın ondan sonra da Hizmetlerden Windows Search'ı otomatik olarak ayarlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…