Windows 11 arama çubuğunda klasör çıkmıyor

ixtivh

Hectopat
Masaüstünde Adobe adında bir klasör var fakat bu klasörlerin hiçbirini arama çubuğunda yazdığımda görmüyor. Direkt Dosya Gezgini yok yani.
Masaüstü veya herhangi bir yerde olan hiçbir klasörün sonucu arama çubuğunda çıkmıyor. Adamakıllı çözüm de bulamadım Allah askına bilen yazsın ya.

1700569616007.png

1700569630977.png

Dosya Ekleri

• 1700569582335.png
    1700569582335.png
    724,3 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Arama dizini oluşturma kapatıldı'nın altındaki mavi yazıya tıkla. Açılan pencerede gelişmiş kısmına gir, dizin sil ve yeniden oluştur kısmında bulunan yeniden oluştur butonuna tıkla ve biraz bekle.

Dediğiniz gibi yaptım fakat bir şey değişmedi. Sorun gidericiyi çalıştırıp klasörler gözükmüyor seçtim ve bu sonuç çıktı.

1700580120388.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hata hakkında fikrim yok maalesef internette çözümü var mı bakın bi
antivirüs programından dolayı hizmetin başlatılamadığını söyleyenler var. malwarebytes yüklüydü kaldırdım fakat bir şey değiştirmedi. bilgisayarı yeniden başlatıp deneyeceğim.

yok ya çözemedim gerçekten ...

işin sonunda 50binlik bilgisayarı parçalamamla sonuçlanacak gerçekten. çözümü yok bunun herhalde. saçam bir şekilde.
1700640717297.png

1700640848481.png
hiç bir şekilde windows search hizmetini başlatamıyorum.

Son düzenleme:
antivirüs programından dolayı hizmetin başlatılamadığını söyleyenler var. malwarebytes yüklüydü kaldırdım fakat bir şey değiştirmedi. bilgisayarı yeniden başlatıp deneyeceğim.

yok ya çözemedim gerçekten ...

işin sonunda 50binlik bilgisayarı parçalamamla sonuçlanacak gerçekten. çözümü yok bunun herhalde. saçam bir şekilde.
Eki Görüntüle 2026151

Eki Görüntüle 2026152 hiç bir şekilde windows search hizmetini başlatamıyorum.

Üretici firmanın desteğine bağlanıp destek alabilirsiniz aslında. Denediniz mi?

Microsoft destekten de yararlanabilirsiniz.

Antivirüs programından dolayı hizmetin başlatılamadığını söyleyenler var. Malwarebytes yüklüydü kaldırdım fakat bir şey değiştirmedi. Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyeceğim.

Yok ya çözemedim gerçekten...

İşin sonunda 50binlik bilgisayarı parçalamamla sonuçlanacak gerçekten. Çözümü yok bunun herhalde. Saçam bir şekilde.
Eki Görüntüle 2026151

Eki Görüntüle 2026152 hiçbir şekilde Windows Search hizmetini başlatamıyorum.

Bilgisayarınızda fazla bir veri yoksa format atın ve tek hesapla kullanın ondan sonra da Hizmetlerden Windows Search'ı otomatik olarak ayarlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı