Windows 11 arama kısmı çalışmıyor

FazılE

Centipat
Daha fazla  
Görev çubuğunun yanındaki arama kısmı çalışmıyor ayarlara tıklıyorum belki bir reset yeri vardır vs diye ama ayarlar da çalışmıyor. Dosya Gezgini tıkladıktan 20 sn falan sonra açılıyor kısacası Win ile olan herhangi bir programa giremiyorum. PC aç kapa yaptım birkaç sefer düzelmedi.

Görev çubuğunun yanındaki arama kısmı çalışmıyor ayarlara tıklıyorum belki bir reset yeri vardır vs diye ama ayarlar da çalışmıyor Dosya Gezgini tıkladıktan 20 sn falan sonra açılıyor kısacası Win ile olan herhangi bir programa giremiyorum. PC aç kapa yaptım birkaç sefer düzelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptıktan sonra bu hale geldi?

NVIDIA brodcast inidirdim belki bundan dolayıdır diye silecektim ama uygulama kaldırma yeri de açılmadı dosya konumundan sildim bir de dün CS 1.6 indirmiştim 3. parti siteden ama bir şey olmadı şimdiye kadar.

Ne yaptıktan sonra bu hale geldi?

Reset attıktan sonra Shift'e basılı tutup yeniden başlat yaptım orada bir sorun giderme yeri vardı oradan bir şeyler seçtim işe yarayacak gibi gözüken oldu gerek kalmadı yine de ilgin için teşekkürler.

Görev çubuğunun yanındaki arama kısmı çalışmıyor ayarlara tıklıyorum belki bir reset yeri vardır vs diye ama ayarlar da çalışmıyor. Dosya Gezgini tıkladıktan 20 sn falan sonra açılıyor kısacası Win ile olan herhangi bir programa giremiyorum. PC aç kapa yaptım birkaç sefer düzelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynısını Windows 10 sürümünde var yeni kullanıcıyla açınca çözülmüştü W11 de böyle olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı