Windows 11 arka plan uygulamaları nerede?

Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamalar ve Özellikler
burada gözüken uygulamaların sonundaki üç noktaya tıklayınca gelişmiş seçeneklerde açılıyor. Oradan Uygulama Arka Plan İzinlerini hiçbir zaman yapacaksınız.
Not: Sadece Win 11 ile gelen stock uygulamalar için arka plan izin değiştirme var. 3. parti programlar için yok.
Belki de bende yüklü Win 11 Home Single Language sürümünde böyledir. Diğer sürümleri bilemeyeceğim.

Windows 10'da vardı. Yeni işletim sisteminde neden yok arka plan uygulamaları?
Konuyu hortlatıyorum çünkü kimse gerçekten yardım etmemiş. Başka bir arkadaş gelipte araştırdığında bulsun ve çözüme ulaşsın.
Şimdi hocam başlat menüsüne regedit yazıyorsun.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\BackgroundAccessApplications
Bu yolu izliyorsun sağ tarafta GlobalUserDisabled isimli bir şey var ona çift tıklıyorsun. Değer verisini 0 yapıp tamam tuşuna basınca her şey hallolmuş oluyor. Arka plan uygulamaları artık sende de çıkıyor.

Konuyu hortlatıyorum çünkü kimse gerçekten yardım etmemiş. Başka bir arkadaş gelipte araştırdığında bulsun ve çözüme ulaşsın.
Şimdi hocam başlat menüsüne regedit yazıyorsun.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\BackgroundAccessApplications
Bu yolu izliyorsun sağ tarafta GlobalUserDisabled isimli bir şey var ona çift tıklıyorsun. Değer verisini 0 yapıp tamam tuşuna basınca her şey hallolmuş oluyor. Arka plan uygulamaları artık sende de çıkıyor.
aga yeminle yalpalıyorsun yürürken, 3 ay arardım bunu ben. DBD ve diğer easyanticheat kullanan oyunlarım zortlamışdı arka planı kapatmadan fixleyemiyordum bir türlü çözemedim problemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı