Konuyu hortlatıyorum çünkü kimse gerçekten yardım etmemiş. Başka bir arkadaş gelipte araştırdığında bulsun ve çözüme ulaşsın.Windows 10'da vardı. Yeni işletim sisteminde neden yok arka plan uygulamaları?
usta hiçbir uygulamamda backgrunds apps yok, aynı sorun bendede var ve destekde hiçbir yazı yok bununla ilgili.Windows 11 build numaranız kaç? Windows + R tuşuna basıp "Winver" yazın ve build numarasının kaç olduğuna bakın.
Windows Update'de güncelleme varsa yapın.
aga yeminle yalpalıyorsun yürürken, 3 ay arardım bunu ben. DBD ve diğer easyanticheat kullanan oyunlarım zortlamışdı arka planı kapatmadan fixleyemiyordum bir türlü çözemedim problemi.Konuyu hortlatıyorum çünkü kimse gerçekten yardım etmemiş. Başka bir arkadaş gelipte araştırdığında bulsun ve çözüme ulaşsın.
Şimdi hocam başlat menüsüne regedit yazıyorsun.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\BackgroundAccessApplications
Bu yolu izliyorsun sağ tarafta GlobalUserDisabled isimli bir şey var ona çift tıklıyorsun. Değer verisini 0 yapıp tamam tuşuna basınca her şey hallolmuş oluyor. Arka plan uygulamaları artık sende de çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.