Windows 11 ARM64 ISO nereden bulunabilir?

tkankan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Apple MacBook Pro M2 2022 13.3" 8G 256GB
İşlemci
M2
Merhaba arkadaşlar,
M2 MacBook Pro bilgisayarıma sanal bilgisayar üzerinden Windows 11 yüklemek istiyorum. Fakat ARM64 destekli ISO dosyası bulamıyorum. Windows Insider'a ise kayıt olamıyorum çünkü Windows üzerinden yapmamı söylüyor. Windows bilgisayarım olmadığı için de erişim sağlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Siteden farklı sürümlere de bakabilirsiniz.

Siteden farklı sürümlere de bakabilirsiniz.
Selam, şu anda dosyayı indiriyor fakat dosyalardan kontrol ettiğimde birden fazla dosya indiriyor gibi. Kurulumu nasıl yapacağım tam olarak? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-05-17 19.44.39.png
    Ekran Resmi 2023-05-17 19.44.39.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 250
Bilmiyorum. Siteyi hiç kullanmadım. Sadece adını duymuştum.
aria2 ile takılıyormuş. ISO yapması için bir sürü dosya indirmesini beklemek saçma değil. Direkt ISO indirmiyor. Zaten bayağı bir kısmını yapmışsınız gibi.
Bu abimiz anlatmış mesela. Ama bir fark var. Anladığım kadarıyla ya yanında indireceksiniz ya da başka bakacaksınız.
1684342537949.png

Mesela bunda o şekilde demiyor. Ama ikisi için de M1 demişler. M2 için bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama yine de Discord sunucusuna sormakta veya başka yer kullanmakta fayda var.

Son düzenleme:
Bilmiyorum. Siteyi hiç kullanmadım. Sadece adını duymuştum.
aria2 ile takılıyormuş. ISO yapması için bir sürü dosya indirmesini beklemek saçma değil. Direkt ISO indirmiyor. Zaten bayağı bir kısmını yapmışsınız gibi.
Bu abimiz anlatmış mesela. Ama bir fark var. Anladığım kadarıyla ya yanında indireceksiniz ya da başka bakacaksınız.
Eki Görüntüle 1782583

Mesela bunda o şekilde demiyor. Ama ikisi için de M1 demişler. M2 için bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama yine de Discord sunucusuna sormakta veya başka yer kullanmakta fayda var.
Evet, dosyayı indirdikten sonra otomatik .iso dosyası oluşturdu. Şu an Windows kurulumundayım, herhangi bir problem gözükmüyor. Teşekkürler tekrardan.

Link çalışmıyor.
Bir süredir site gidip geliyor. Şansa açık yakalamayı deneyebilirsiniz. Kendiniz kurabilirsiniz, öyle çalışır ama boyutu ve uğraştıcılığını hesaba katın.

Dolusuyla alternatif site var. Birçoğu Microsoft sunucularına bağlıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı