iPhone 15 telefonun devir sayısı 30'a, pil sağlığı 99'a düştü

eren.er

Centipat
Daha fazla  
Geçen ay satın aldığım iPhone 15 256 GB telefonumun devir sayısı 30 oldu, pil sağlığı 99 düştü bu normal mi yoksa anormal bir düşüş mü söz konusu? Aydınlandıracak arkadaş var mı? İlk defa iPhone kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde 3 ayda falan düşüyor ama 30 devir sayısını kaç günde yaptığını bilmiyorum muhtemelen normaldir ama hocam. (her gün şarja takıp %100 de beklediyse normaldir)

Genelde 3 ayda falan düşüyor ama 30 devir sayısını kaç günde yaptığını bilmiyorum muhtemelen normaldir ama hocam. (her gün şarja takıp %100 de beklediyse normaldir)

Evet öyle oldu her gün 1 kere şarja taktım sadece 30'dan da anlayacağınız üzere. 20-100'e kadar şarj ediyorum.

Durum anormal falan değil. Apple her 25 devirde %1 azalmasını normal karşılıyor.
Bunu Apple Destek'e bağlanıp sorsanız da aynı cevabı alacaksınız.

Hocam bende öyle duydum ama görüyorsunuz her kafadan farklı bir ses çıkıyor emin olamadım.

Hocam benim de öyle olmuştu 100-98 arası hızlı düştü ama 120-130 devirdir 97 de takılıyor tamamen şans işi bence çünkü kullanımlarım genel olarak değişmiyor. Telefonu olabildiğince 20 şarjın altına düşürmüyorum başka bir şey uygulamıyorum.

Son düzenleme:
Hocam benim de öyle olmuştu 100-98 arası hızlı düştü ama 120-130 devirdir 97 de takılıyor tamamen şans işi bence çünkü kullanımlarım genel olarak değişmiyor. Telefonu olabildiğince 20 şarjın altına düşürmüyorum başka bir şey uygulamıyorum.

Hocam şöyle düşünün ben sadece aldım alalı 1 kere 20'nin altına düşürdüm o da 19 :D dediğinize katılıyorum bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı