Windows 11 ASUS laptopun pildeyken uyku moduna girmesi nasıl engellenir?

Makaleler
1
Daha fazla  
ASUS laptopta pildeyken uyku modunu bir türlü kapatamıyorum arkadaşlar. Pil ayarlarında "hiçbir zaman" seçeneğini işaretledim fakat yine 1-2 dk. sonra önce klavye ışığı kapanıyor, ardından ekran gidiyor. Uyku moduna geçince de ekran bazen sinir bozucu bir şekilde açılmıyor masaüstüne dönemiyorum.

Ayarlarım şu şekilde:

uyku modu.png

Hocam belirli bir süreden sonra ekran kilitlenme açıksa yani örneğin 10 dakika sonra ekranı kilitle açık ise ekran kilitlenince ekranı kapatıyor olabilir. Bizim kamu kurumunda zorunlu olarak ekran kilitleme açık ekran kilitlenince ekran kapanıp uyku moduna geçiyor. Bende sizin gibi uyku modu için uğraştım ama ekran kilitlenince uyku moduna giriyor. Bir de buna bakın isterseniz

1670605771543.png

Ekran açılmama sorunu için bu ayarları kapalı konuma getir. Uyku sorununda da muhtemelen sen prize takılı bir şekilde ayar yapıyorsun prizden çıktığında silent moda geçiyor cihaz ve onun güç ayarları prizdeki performans modu ile aynı değil doğal olarak. Armoury Crate programını açarak tüm modlarda uyku moduna geçmemesi için ayarlayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı