A Ahmet Ayten Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 RAM 8GB 3200MT/s SSD veya HDD modeli SAMSUNG MZVL2512HCJQ-00BH1 Ekran kartı RTX 3050 Anakart HP Victus 15-fb009nt İşlemci AMD Ryzen 5 5600H with radeon graphics Merhaba. Windows 11 Home Single Language kullanıyorum ve 1 haftadır ayarlarda hesaplar bölümünde herhangi bir şeye bastığımda uygulama çöküyor. Uygulama içerisinde hiçbir şeye basamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Windows 11 Home Single Language kullanıyorum ve 1 haftadır ayarlarda hesaplar bölümünde herhangi bir şeye bastığımda uygulama çöküyor. Uygulama içerisinde hiçbir şeye basamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm jandark 19 Ocak 2025 Ahmet Ayten dedi: Format atmak istemiyorum ilerleyen zamanda 1 TB SSD almayı düşündüğüm için Genişletmek için tıkla... Hocam üşenmezseniz şunu deneyin. Hiçbir ayar veya uygulamanıza dokunmadan Windows'u tekrar yüklüyor. Kendim denemiştim bazı sorunları çözmüştü.
Ahmet Ayten dedi: Format atmak istemiyorum ilerleyen zamanda 1 TB SSD almayı düşündüğüm için Genişletmek için tıkla... Hocam üşenmezseniz şunu deneyin. Hiçbir ayar veya uygulamanıza dokunmadan Windows'u tekrar yüklüyor. Kendim denemiştim bazı sorunları çözmüştü.
jandark Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 927 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Banada Güç ve pil kısmında oluyordu, her şeyi denedim ama çözülmedi en son format attım. Artı 0 Eksi
KS KS A Ahmet Ayten Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 Format atmak istemiyorum ilerleyen zamanda 1 TB SSD almayı düşündüğüm için Artı 0 Eksi
jandark Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 927 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #4 Ahmet Ayten dedi: Format atmak istemiyorum ilerleyen zamanda 1 TB SSD almayı düşündüğüm için Genişletmek için tıkla... Hocam üşenmezseniz şunu deneyin. Hiçbir ayar veya uygulamanıza dokunmadan Windows'u tekrar yüklüyor. Kendim denemiştim bazı sorunları çözmüştü. Artı 0 Eksi Çözüm
Ahmet Ayten dedi: Format atmak istemiyorum ilerleyen zamanda 1 TB SSD almayı düşündüğüm için Genişletmek için tıkla... Hocam üşenmezseniz şunu deneyin. Hiçbir ayar veya uygulamanıza dokunmadan Windows'u tekrar yüklüyor. Kendim denemiştim bazı sorunları çözmüştü.
KS KS A Ahmet Ayten Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #5 jandark dedi: Hocam üşenmezseniz şunu deneyin. Hiçbir ayar veya uygulamanıza dokunmadan Windows'u tekrar yüklüyor. Kendim denemiştim bazı sorunları çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Sorunları Windows Update ile düzeltten mi bahsediyorsunuz? Bu işlem uzun sürüyor mu? Artı 0 Eksi
jandark dedi: Hocam üşenmezseniz şunu deneyin. Hiçbir ayar veya uygulamanıza dokunmadan Windows'u tekrar yüklüyor. Kendim denemiştim bazı sorunları çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Sorunları Windows Update ile düzeltten mi bahsediyorsunuz? Bu işlem uzun sürüyor mu?
jandark Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 927 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #6 Ahmet Ayten dedi: Sorunları Windows Update ile düzeltten mi bahsediyorsunuz? Bu işlem uzun sürüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. İnternet hızınıza bağlı indirmesi uzun sürebilir, yükleme işlemi çok sürmüyor. Artı 0 Eksi
Ahmet Ayten dedi: Sorunları Windows Update ile düzeltten mi bahsediyorsunuz? Bu işlem uzun sürüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. İnternet hızınıza bağlı indirmesi uzun sürebilir, yükleme işlemi çok sürmüyor.
KS KS A Ahmet Ayten Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #7 jandark dedi: Evet hocam. İnternet hızınıza bağlı indirmesi uzun sürebilir, yükleme işlemi çok sürmüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim deneyeceğim. Dediğiniz şeyi yaptım ve düzeldi tekrardan teşekkür ederim. Son düzenleme: 19 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
jandark dedi: Evet hocam. İnternet hızınıza bağlı indirmesi uzun sürebilir, yükleme işlemi çok sürmüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim deneyeceğim. Dediğiniz şeyi yaptım ve düzeldi tekrardan teşekkür ederim.
jandark Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 927 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #8 Ahmet Ayten dedi: Dediğiniz şeyi yaptım ve düzeldi tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İnsanlar pek kullanmıyor o seçeneği ama ben beğendim. Artı 0 Eksi
Ahmet Ayten dedi: Dediğiniz şeyi yaptım ve düzeldi tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İnsanlar pek kullanmıyor o seçeneği ama ben beğendim.