Windows 11' ayarlardan "Bilgilerimi sakla" seçeneğiyle sıfırlanırsa bilgiler gider mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ZOTAC RTX 4070 - Ryzen 7 7700 - 32 GB RAM 6000 Mhz - 1 TB SSD - 650 Watt PSU
Ayarlardan "Bilgilerimi sakla" seçeneğiyle sıfırlamak istiyorum. Ancak "Program Dosyaları (x86)" ve "Program Files" gibi dosyaların silinmemesini istiyorum. Emin olamadım. "Program Dosyaları (x86)", "Program Files" ve "Users" dosyalarının içindeki bilgiler gider mi yoksa durur mu?

Bilgilerimi sakla diyerek dosyalar hariç sadece Windows silinir bir şey olmaz yani rahat olabilirsin.

Kullanıcılar klasöründekilere bir şey olmaz değil mi orda çok önemli bilgilerim var da.

Sadece kullanıcı adının altında bulunan dosyalar saklanır. Örneğin "C\Users\kullanıcı_adı\Desktop" gibi. Program Files vs. siliniyor diye biliyorum. Yani uygulamalarını yeniden kurman gerekiyor. Sen ne olur ne olmaz diye yedeklerini al.

Kullanıcı klasörünüz aynen kalır ama tüm uygulamalar silineceği için program files klasörleri temizlenir. Onların da kalmasını istiyorsanız en iyisi başka bir diske yedeklemek.

Hayır dosyaları sakla seçeneğini işaretlerseniz silinmez ama o kadar çok tedirginsen kurtarma oluşturabilirsin.
Hocam kurtarmadan kastınız geri yükleme noktası mı?

Evet. Bir nevi yedekleyebilirsin başka bir diske.
Hocam format atmıştım dün ancak geri yükleme noktasını bulamadım bunda kaybolmaz değil mi?
Format atmadan önce geri yükleme noktası oluşturmuştum.

Hocam format atmıştım dün ancak geri yükleme noktasını bulamadım bunda kaybolmaz değil mi?
Format atmadan önce geri yükleme noktası oluşturmuştum.

Yüklü uygulamaları ve sürücüleri kaldıracak dosyalara bir şey olmaz hocam siz sadece uygulamaları baştan yüklemelisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…