Çözüldü Windows 11 başlangıç onarımı hatası için ne yapılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wıntox

Decapat
Daha fazla  
Windows/System32/Logfiles/Srt/Srttrail.txt bu hatayı alıyorum. Bugün PC'yi açtığımda karşılaştım ilk defa. Fakat 3-4 sefer yeniden başlatınca hatayı vermiyor ve masaüstüne geçebiliyorum ama bir iki uygulamaya girince tekrar çöküyor ve bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapmalıyım?

IMG-20251019-WA0001.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem dosyaların bozulmuş olabilir. CMD'ye bunu yazıp dene.
"SFC /scannow"önce bunu yaz.
Sonra bunu"chkdsk C: /f /r /x"
Ve günlük dosyasını bulup bir şekilde buraya atarsan daha iyi çözüm sağlayabiliriz.
Sistem dosyaların bozulmuş olabilir. CMD'ye bunu yazıp dene.
Ve günlük dosyasını bulup bir şekilde buraya atarsan daha iyi çözüm sağlayabiliriz.

Çözüm
Sistem dosyaların bozulmuş olabilir CMD'ye bunu yazıp dene.

Format attım ve artık masaüstüne ulaşamıyorum sürekli olarak buraya yüklemiş olduğum ekranda açılıyor sistem yani artık tek girebildiğim yer BIOS başka bir yere giremiyorum anlayamadığım şey nasıl oluyor da format işe yaramıyor bu arada formatı flash bellek ile atmıştım.
Şu an da ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum, o sırada sürekli olarak format atmaya devam edeceğim düzeltme umuduyla.
Fotoğrafını koymuş olduğum ekran da normalde enter basınca bir şey olmuyordu fakat artık enter basınca oradan CMD'ye falan geçiş yapabiliyorum ve şimdi vermiş olduğunuz kodları girip deneyeceğim.

Kardeşim Allah senden razı olsun 6 saattir uğraşıyorum ya kafamı kırıcaktım ya da kasayı kodları girince düzeldi Allah'a şükür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı