Windows 11 "Başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı" hatası

massiV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600x GTX1660 16GB 2660Mhz B450M-S2H
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün bilgisayarım Gigabyte ekranında bir süre kaldı. Sonra kendiliğinden BIOS açıldı, saveleyip kapattım. sonra disk onarmaya çalıştı. Bir süre sonra aşağıdaki ekran çıktı. Aslında bilgisayarımı sıfırlama ve format atmaktan korkmuyorum ama içinde bir sürü fotoğraf var kurtarmak istediğim. Onları nasıl kurtarabilirim?

IMG_1663.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün bilgisayarım Gigabyte ekranında bir süre kaldı. Sonra kendiliğinden BIOS açıldı, saveleyip kapattım. Sonra disk onarmaya çalıştı. Bir süre sonra aşağıdaki ekran çıktı. Aslında bilgisayarımı sıfırlama ve format atmaktan korkmuyorum ama içinde bir sürü fotoğraf var kurtarmak istediğim. Onları nasıl kurtarabilirim?

Eki Görüntüle 2139155

USB'ye Ventoy kurup bir Linux dağıtımı ve bir Windows ISO'su atın. Ardından Linux ISO'sunu boot edip diskteki dosyaları yedekleyin. Ardından Windows ISO'sunu boot edin ve kurulumunuzu yapın.

Linux dağıtımı olarak Mint Cinnamon tercih edebilirsiniz.

Dosya yedekleme işlemini sistem görüntüsünü dış bir aygıta aktarma kısmından hallediyorum zaten şu an, buldum çözümünü. Kişisel fotoğraf gibi dosyalarımı alayım yeter. Öncelikle bir sorum var bu sorunun kaynağı Windows'un kurulu olduğu diskimin dolu olması olabilir mi? İkinci sorum ise şu: Gelişmiş seçenekler tarafından bilgisayarımı sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor bilgisayarı sıfırlayamıyorum bile. Aynı sorun format atarken de yaşanır diye korkuyorum açıkçası. Bilginizi varsa

Dosya yedekleme işlemini sistem görüntüsünü dış bir aygıta aktarma kısmından hallediyorum zaten şu an, buldum çözümünü. Kişisel fotoğraf gibi dosyalarımı alayım yeter. Öncelikle bir sorum var bu sorunun kaynağı Windows'un kurulu olduğu diskimin dolu olması olabilir mi? İkinci sorum ise şu: Gelişmiş seçenekler tarafından bilgisayarımı sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor bilgisayarı sıfırlayamıyorum bile. Aynı sorun format atarken de yaşanır diye korkuyorum açıkçası. Bilginizi varsa

Windows dosyaları vb. bozuk olduğu için normal.

Dosya yedekleme işlemini bitirdikten sonra başka bir bilgisayardan eindows ISO sunu USB'ye atıp sonra sorunlu bilgisayarı yeniden başlatırken boot tuluna basıp Windows ısosuyla formatlamam mı gerekiyor doğru mu anladım acaba? Çok bilgili değilim detaylı anlatırsanız sevinirim. Aldığım dosyaları aldım zaten gerisi silinse de önemli değil.

Dosya yedekleme işlemini sistem görüntüsünü dış bir aygıta aktarma kısmından hallediyorum zaten şu an, buldum çözümünü. Kişisel fotoğraf gibi dosyalarımı alayım yeter. Öncelikle bir sorum var bu sorunun kaynağı Windows'un kurulu olduğu diskimin dolu olması olabilir mi? İkinci sorum ise şu: Gelişmiş seçenekler tarafından bilgisayarımı sıfırlamaya çalıştığımda hata veriyor bilgisayarı sıfırlayamıyorum bile. Aynı sorun format atarken de yaşanır diye korkuyorum açıkçası. Bilginizi varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı