Ryzen 3 4300GESisteminizin özellikleri nedir ?
Dual Boot yapmanızı öneririm. Bende HDD olduğu halde 4 gün önce denediğimde gayet stabildi.Ryzen 3 4300GE
Gigabyte B450M H
G.Skill 8 GB RAM
MLD M100 240 GB SSD
Ben olsam biraz daha beklerdim bugların daha çok azaltılması için.Merhabalar. Soru başlıktaki gibi. Ufak tefek buglar olur ancak sistemi kullanamayacak kadar olur mu? Performans düşüşü gibi buglarla karşılaşabilir miyim?
Merhabalar. Soru başlıktaki gibi. Ufak tefek buglar olur ancak sistemi kullanamayacak kadar olur mu? Performans düşüşü gibi buglarla karşılaşabilir miyim?
Ben de sizin gibi düşünüyorum ancak Windows 11'i de çok merak ediyorum. Bu yüzden konuyu açtım. Sanırım @Silinen üye dediği gibi Dual Boot yapabilirim.Teşekkürler.Ben olsam biraz daha beklerdim bugların daha çok azaltılması için.
Teşekkürler hocam.Dual Boot yapmanızı öneririm. Bende HDD olduğu halde 4 gün önce denediğimde gayet stabildi.
Bazı sistemlerde bayağı performans düşerken bazı sistemlerde gayet stabil çalışıyor diye okumuştum. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Hocam geçmeyin Windows 11 yüzünden oyunlardan soğudum yahu.
Rica ederim.Ben de sizin gibi düşünüyorum ancak Windows 11'i de çok merak ediyorum. Bu yüzden konuyu açtım. Sanırım @Silinen üye dediği gibi Dual Boot yapabilirim.Teşekkürler.
Teşekkürler hocam.
Bazı sistemlerde bayağı performans düşerken bazı sistemlerde gayet stabil çalışıyor diye okumuştum. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Peki hocam, teşekkürler.Windows 11'e geçilebilir fakat fakat fazla bir şey beklemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.