FLocky Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 Merhabalar, Windows 11 sürümünü kullanıyorum. Görev çubuğunda bulunan simgelere tıkladığımda açılması gereken panel bu fakat açılmıyor. (Açılmadığı için görseli alıntıladım)
Merhabalar, Windows 11 sürümünü kullanıyorum. Görev çubuğunda bulunan simgelere tıkladığımda açılması gereken panel bu fakat açılmıyor. (Açılmadığı için görseli alıntıladım)
jkeepp Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #2 FLocky dedi: Merhabalar, Windows 11 sürümünü kullanıyorum. Görev çubuğunda bulunan simgelere tıkladığımda açılması gereken panel bu fakat açılmıyor. Eki Görüntüle 1372404 (Açılmadığı için görseli alıntıladım) Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de oluyordu, sebebi değişiklik gösterebilir bence. Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin, düzelmezse suçu Windows 11'in üstüne atarım . Windows 11'de bu tarz "bug"lar olabiliyor. Artı 0 Eksi
FLocky dedi: Merhabalar, Windows 11 sürümünü kullanıyorum. Görev çubuğunda bulunan simgelere tıkladığımda açılması gereken panel bu fakat açılmıyor. Eki Görüntüle 1372404 (Açılmadığı için görseli alıntıladım) Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de oluyordu, sebebi değişiklik gösterebilir bence. Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin, düzelmezse suçu Windows 11'in üstüne atarım . Windows 11'de bu tarz "bug"lar olabiliyor.