Windows 11 bilgisayara zarar verdi

Ahmetcannnn

Hectopat
Daha fazla  
PC yavaş çalışıyordu format atmak istedim format atmışken de Windows 11 atayım dedim, bilgisayarımda TPM yok o yüzden varmış gibi göstermem gerekiyordu. Technopat'ın videosundan onu da yaptım kurulumu tamamladım Windows geldi, bir sıkıntı yoktu, 2 gün kullandım 2. günün akşamı durduk yere siyah QR kod ekrana geldi. PC'yi kapattım ve bir daha açılmadı. PC çalışıyor her zamanki gibi ama ekrana görüntü gelmiyor, ekran kartını başka bir sistemde deneyebildim çalışıyor fakat diğer parçaları deneyemedim. Sahtekar bilgisayarcılara bilgisayarımı emanet etmek istemedim bu yüzden yarın anakartı garantiye vereceğim. Sizce sorun hangi parçada olabilir? Ne yapmam gerekir? Başka bir yardımcı olursanız sevinirim.

TPM yok ise Windows 11'de kalmamanı öneririm. Windows 11 TPM 2.0 istiyor ve bunu bypass etmen ileride sana sıkıntı yaşatabilir Windows açısından bence Windows 10'da kal.

Bir ihtimal statik elektrik olabilir sorun. Statik elektriği boşaltmak için şu yazıdan yardım alabilirsiniz. İşlemci modeliniz nedir?

Bence Windows 11'de kalmamalı PC TPM 2.0 desteklemiyormuş ve bunu bypass etmemelisin ileride sana sıkıntı yaşatır bileşen sorunlarını düzelttikten sonra Windows 10'a geri dön bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…