Windows 11 bilgisayarı kapatırken bu bilgisayarı başka biri kullanıyor hatası

Tamam hocam deneyeceğim sağ olun kullanıcılar kısımında da ben varım sadece daha da vermedi hatayı neden olabilir bu.
Uzun süre önce bende de olmuştu. Şu anda hala aynı PC yi format falan atılmamış şekilde kullanıyorum. Sıkıntı çıkmadı.
Sizde de olacağını sanmıyorum.

Hocam virüs yazılımı vb yok bilgisayarda crackli oyun falan da indirmem herhangi bir linke falan da tıklamadım bilgisayarda olan tek kullanıcı da benim neden böyle bir hata verdi anlamadım.

Hocam bilgisayarı açar açmaz direkt kapatmak istediğimde 1 kere verdi öyle bir hata daha da hata falan vermiyor kapattığım zaman sizce daha sorun teşkil eder mi bir şey olur mu?

Hocam bir de Kaspersky ya da Malwarebytes ile virüs taraması yapmayı deneyin. Daha sağlıklı bir tarama olur.

Hocam son bir şey daha soracağım o hatayı verdiği zaman bilgisayarı daha yeni açmıştım ve direkt kapatmak istedim ve o hatayı verdi sonra yine de kapat deyince kapatmasına engel olan Steam gözüktü Steam da da oyun indiriyordum bu yüzden olabilir mi Steam açıktı çok soru sordum kusura bakma.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı