Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #1 SSD veya HDD modeli Pny 3340 2tb Anakart Gigabyte b450m s2h Merhaba dostlar, Windows 11 yüklemek için Secure Boot ayarına aktif ettim fakat BIOS ekranına geliyor PC ve SSD gözükmüyor Windows yüklenmiyor kapatınca düzeliyor.
Merhaba dostlar, Windows 11 yüklemek için Secure Boot ayarına aktif ettim fakat BIOS ekranına geliyor PC ve SSD gözükmüyor Windows yüklenmiyor kapatınca düzeliyor.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #2 UEFI açık değilse onu aç. Valorant'ı 2 gündür açamayan bir hocamız UEFI açınca açmıştı oyunu Win 11'de. Artı 0 Eksi
UEFI açık değilse onu aç. Valorant'ı 2 gündür açamayan bir hocamız UEFI açınca açmıştı oyunu Win 11'de.
KS KS Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #3 Metonoktaexe dedi: UEFI açık değilse onu aç. Valorant'ı 2 gündür açamayan bir hocamız UEFI açınca açmıştı oyunu Windows 11'de. Genişletmek için tıkla... Alakasız okumadan cevap verme. Artı 0 Eksi
Metonoktaexe dedi: UEFI açık değilse onu aç. Valorant'ı 2 gündür açamayan bir hocamız UEFI açınca açmıştı oyunu Windows 11'de. Genişletmek için tıkla... Alakasız okumadan cevap verme.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #4 Zikkeci dedi: Alakasız okumadan cevap verme. Genişletmek için tıkla... Sen dene sadece. Verdiğim sadece bir örnek. Açıksa ben kaçıcam. Artı 0 Eksi
Zikkeci dedi: Alakasız okumadan cevap verme. Genişletmek için tıkla... Sen dene sadece. Verdiğim sadece bir örnek. Açıksa ben kaçıcam.