Stardark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 33 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Öncelikle selam BIOS'u açtığımda Secure Boot değil Secure Boot controls çıkıyor benim açmam gereken yer ise Secure Boot fakat erişemiyorum ne yapmalıyım? Şimdiden cevap yazanlara teşekkürler.
Öncelikle selam BIOS'u açtığımda Secure Boot değil Secure Boot controls çıkıyor benim açmam gereken yer ise Secure Boot fakat erişemiyorum ne yapmalıyım? Şimdiden cevap yazanlara teşekkürler.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.816 Makaleler 26 Çözümler 512 27 Şubat 2023 #2 UEFI devrede mi? UEFI açık, CSM kapalı olmadan Secure Boot'a erişemezsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Stardark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 33 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 Emir M. dedi: UEFI devrede mi? UEFI açık, CSM kapalı olmadan Secure Boot'a erişemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Efenim UEFI'a ulaşamıyorum gözükmüyor Boot mode kısmı. Emir M. dedi: UEFI devrede mi? UEFI açık, CSM kapalı olmadan Secure Boot'a erişemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlara baktım BIOS Modu UEFI açık gözüküyor fakat CSM nedir bir bilgim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: UEFI devrede mi? UEFI açık, CSM kapalı olmadan Secure Boot'a erişemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Efenim UEFI'a ulaşamıyorum gözükmüyor Boot mode kısmı. Emir M. dedi: UEFI devrede mi? UEFI açık, CSM kapalı olmadan Secure Boot'a erişemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlara baktım BIOS Modu UEFI açık gözüküyor fakat CSM nedir bir bilgim yok.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.816 Makaleler 26 Çözümler 512 27 Şubat 2023 #4 Anakart neydi? UEFI açıksa CSM kapalıdır. Artı 0 Eksi
KS KS Stardark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 33 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #5 Emir M. dedi: Anakart neydi? UEFI açıksa CSM kapalıdır. Genişletmek için tıkla... Ustam kendim çözdüm sorunu yine de yardım ettiğin için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Anakart neydi? UEFI açıksa CSM kapalıdır. Genişletmek için tıkla... Ustam kendim çözdüm sorunu yine de yardım ettiğin için teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Eylül 2023 #6 Stardark dedi: Ustam kendim çözdüm sorunu yine de yardım ettiğin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözümü belirtin. Artı 0 Eksi
Stardark dedi: Ustam kendim çözdüm sorunu yine de yardım ettiğin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözümü belirtin.