Windows 11 "bir sorun oluştu Ayarlar'ı daha sonra yeniden açmayı deneyin."hatası

LerNoply

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xigmatek Elite 1 Mesh Kasa, Xigmatek Odin II PSU, AMD Ryzen 5 5500 İşlemci, Zotac RTX 4060 Ekran Kartı, Lexar 2x8 16GB DDR4 Ram, MSI B450M-A PRO MAX II Ana Kart, MSI M450 500GB M.2 SSD, HGST 1TB HDD.
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 1050
İşlemci
İ5 7300HQ
Windows Update'ye girdiğimde böyle bir hata alıyorum neden?

Dosya Ekleri

• 1651679220648.png
    1651679220648.png
    39,1 KB · Görüntüleme: 278
Başlangıca hizmetler yazıp entera basın. Karşınıza gelen ekranda Windows Update Medic Hizmetini bulun. Sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra Başlangıç türünü Otomatik seçin ve Başlat butonuna basın.

W tuşuna art arda basarsanız sırasıyla W harfiyle başlayan tüm hizmetleri görürsünüz. Bu sayede bulabilirsiniz. Gözünüzden kaçmış olabilir.
1651681951826.png

Benim hizmetlerde windows update medic hizmeti dye birşey yok kaç kere baktım
w tuşuuna basarak bile aradım yok.
Sorunumu çözdüm Çözüldü: Windows Update Yok bu konuyu okudum ve hizmetlerde bende olmayan WaaSMedicSvc geldi.
Başlangıca hizmetler yazıp entera basın. Karşınıza gelen ekranda Windows Update Medic Hizmetini bulun. Sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra Başlangıç türünü Otomatik seçin ve Başlat butonuna basın.
Ama şimdide otomatik yap dediğimde erişim engellendi hatası veriyor.
Hizmeti otomatiğe almayı başardım ama başlatamıyorum başlatmaya çalıştığımda "Windows yerel bilgisayar üzerindeki waasmedicsvc hizmetini başlatamadı hata 126: belirtilen modül bulunamadı. Hatası alıyorum.
Neden cevaplamıyorsun? @377154
İnternetimden dolayı fazla gönderdim gibi oldu kusura bakma

Dosya Ekleri

• resim_2022-05-04_204033238.png
    resim_2022-05-04_204033238.png
    29 KB · Görüntüleme: 274
Son düzenleme:
Geç cevap için kusura bakmayın. Aşağıda ki linkten Windows Update Blocker indirin. Wub_x64.exe'yi çalıştırıp ayarları aşağıdaki gibi yapıp uygulayın.
1651693228071.png

Sistemi yeniden başlatıp erişim sorununun çözülüp çözülmediğine bakın.

Yönetici hakkına sahip olup olmadığınıza bakar mısınız?
Aramaya cmd yazıp yönetici olarak çalıştırın. Ardından net user "kullanıcıadınız" komutunu girip entera basın (tırnaklar dahil). Yeni Grup Üyeliği karşısında Administrators yazıyorsa yöneticisinizdir. Eğer zaten yöneticiyseniz Güvenli modda girip erişim hatası verip vermediğine bakın.

Bilgisayar'a format attım ve yapsamda bir şey değişmeyecekti her şeyi denedim son çare buraya yazmak oldu. Ama sorunum çözülmeyince pes ettim format attım. Yardımlarınız için teşekkürler iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı